Anestezice generale

Ce sunt anestezicele generale?

Anestezicele generale sunt medicamente care fac ca un pacient să fie reversibil inconștient și să nu răspundă pentru a permite chirurgilor să opereze acel pacient. Anestezicele generale se administrează în mod normal intravenos sau prin inhalare de către un medic specialist numit anestezist care monitorizează și semnele vitale ale pacientului (respirația, ritmul cardiac, tensiunea arterială, temperatura) în timpul procedurii. În timp ce este sub anestezie generală, un pacient nu poate simți durere și probabil se va trezi cu o amnezie pe termen scurt (pierderea memoriei). Experții nu sunt siguri exact cum funcționează anestezicele generale.

Lista de droguri cu Anestezice generale

Numele medicamentului
Brevital Sodium
Generic name: Methohexital
Desflurane
Generic name: Desflurane
Diprivan
Generic name: Propofol
Forane
Generic name: Isoflurane
Fospropofol
Generic name: Fospropofol
Fresenious Propoven
Generic name: Propofol
Isoflurane
Generic name: Isoflurane
Ketalar
Generic name: Ketamine
Ketamine
Generic name: Ketamine
Methohexital
Generic name: Methohexital
Propofol
Generic name: Propofol
Propoven
Generic name: Propofol
Sevoflurane
Generic name: Sevoflurane
Sojourn
Generic name: Sevoflurane
Suprane
Generic name: Desflurane
Terrell
Generic name: Isoflurane
Ultane Amerinet
Generic name: Sevoflurane
Ultane Novation
Generic name: Sevoflurane

Declinare de responsabilitate

S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

Cuvinte cheie populare