Produk nutrisi intravena

Apa produk nutrisi intravena?

Produk nutrisi intravena uga diarani nutrisi parenteral. Dheweke nambah asupan panganan oral. Nutrisi parenteral parsial mung nyedhiyakake bagean saka kabutuhan nutrisi saben dina pasien. Nutrisi parenteral total nyedhiyakake kabeh kabutuhan saben dina pasien. Produk nutrisi intravena diwenehake kanggo pasien sing kurang gizi, kayata sing lagi ngalami kemoterapi lan terapi radiasi.

Dhaptar obat karo Produk nutrisi intravena

Jeneng Obat
Extraneal
Generic name: Icodextrin
Fat emulsion
Generic name: Fat Emulsion
Fat emulsion and soybean oil
Generic name: Fat Emulsion And Soybean Oil
Fat emulsion, fish oil, and soybean oil
Generic name: Fat Emulsion, Fish Oil, And Soybean Oil
Icodextrin
Generic name: Icodextrin
Lactated ringer's
Generic name: Lactated Ringer's
Liposyn
Generic name: Fat Emulsion
Nouress
Generic name: Cysteine
Omegaven
Generic name: Fat Emulsion

Disclaimer

Kabeh upaya wis ditindakake kanggo mesthekake yen informasi sing diwenehake dening Drugslib.com akurat, nganti -tanggal, lan lengkap, nanging ora njamin kanggo efek sing. Informasi obat sing ana ing kene bisa uga sensitif wektu. Informasi Drugslib.com wis diklumpukake kanggo digunakake dening praktisi kesehatan lan konsumen ing Amerika Serikat lan mulane Drugslib.com ora njamin sing nggunakake njaba Amerika Serikat cocok, kajaba khusus dituduhake digunakake. Informasi obat Drugslib.com ora nyetujoni obat, diagnosa pasien utawa menehi rekomendasi terapi. Informasi obat Drugslib.com minangka sumber informasi sing dirancang kanggo mbantu praktisi kesehatan sing dilisensi kanggo ngrawat pasien lan / utawa nglayani konsumen sing ndeleng layanan iki minangka tambahan, lan dudu pengganti, keahlian, katrampilan, kawruh lan pertimbangan babagan perawatan kesehatan. praktisi.

Ora ana bebaya kanggo kombinasi obat utawa obat sing diwenehake kanthi cara apa wae kudu ditafsirake kanggo nuduhake yen obat utawa kombinasi obat kasebut aman, efektif utawa cocok kanggo pasien tartamtu. Drugslib.com ora nanggung tanggung jawab kanggo aspek kesehatan apa wae sing ditindakake kanthi bantuan informasi sing diwenehake Drugslib.com. Informasi sing ana ing kene ora dimaksudake kanggo nyakup kabeh panggunaan, pituduh, pancegahan, bebaya, interaksi obat, reaksi alergi, utawa efek samping. Yen sampeyan duwe pitakon babagan obat sing sampeyan gunakake, takon dhokter, perawat utawa apoteker.

Tembung kunci populer