Vistogard

Nume generic: Uridine Triacetate

Utilizarea Vistogard

Vistogard acționează prin încetinirea leziunilor celulare cauzate de anumite medicamente împotriva cancerului (capecitabină sau fluorouracil).

Vistogard este utilizat pentru a trata o supradoză de capecitabină sau fluorouracil.

Vistogard este, de asemenea, utilizat în caz de urgență pentru a trata reacțiile adverse care pun viața în pericol cauzate de capecitabină sau fluorouracil. Acestea includ efecte asupra inimii, sistemului nervos, stomacului, intestinelor sau celulelor sanguine.

Acest medicament poate fi administrat înainte de apariția simptomelor de supradozaj. Cu toate acestea, tratamentul cu Vistogard trebuie să înceapă în decurs de 96 de ore după ce ați primit ultima dată capecitabină sau fluorouracil.

Vistogard efecte secundare

Solicitați asistență medicală de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice la Vistogard: urticarie, mâncărime; respirație dificilă; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

Efectele secundare frecvente ale Vistogard pot include:

 • greață;
 • <

  vărsături; sau

 • diaree.
 • Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Vistogard

  Înainte de a utiliza Vistogard, spuneți medicului dumneavoastră despre toate afecțiunile dumneavoastră medicale sau alergiile și despre toate medicamentele pe care le utilizați. În unele cazuri, este posibil să nu puteți utiliza Vistogard sau este posibil să aveți nevoie de o ajustare a dozei sau de precauții speciale.

  Nu se știe dacă Vistogard va face rău unui copil nenăscut. Spuneți medicului dumneavoastră dacă sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă.

  Nu se știe dacă triacetatul de uridină trece în laptele matern sau dacă ar putea dăuna copilului care alăptează. Spuneți medicului dumneavoastră dacă alăptați un copil.

  Cum se utilizează Vistogard

  Doza uzuală de Vistogard pentru adulți pentru supradozaj cu fluorouracil/capecitabină:

  10 grame (1 pachet) pe cale orală la fiecare 6 ore pentru 20 doze Comentarii: Fiecare doză trebuie amestecată cu 3 până la 4 uncii de alimente moi, cum ar fi sos de mere, budincă sau iaurt, și ingerate în decurs de 30 de minute împreună cu 4 uncii de apă. Utilizare: Tratamentul de urgență al supradozajului cu fluorouracil sau capecitabină, indiferent de prezența simptomelor, sau pentru pacienții care prezintă toxicitate precoce, severă sau care pune viața în pericol, care afectează cardiac sau sistemul nervos central și/sau debut precoce, neobișnuit de severă. reacții adverse (de exemplu, toxicitate gastrointestinală și/sau neutropenie) în decurs de 96 de ore de la încheierea administrării de fluorouracil sau capecitabină.

  Doza uzuală de Vistogard pentru acidurie orotică pentru adulți:

  Doza inițială: 60 mg/kg oral o dată pe zi Doza de întreținere: Creșteți doza la 120 mg/kg oral o dată pe zi pentru o eficacitate insuficientă, cum ar fi apariția uneia dintre următoarele: -nivelurile de acid orotic în urină rămân peste normal sau crește peste intervalul obișnuit sau așteptat pentru pacient; -valorile de laborator (de exemplu, indici de globule roșii sau albe) afectate de acidurie orotică ereditară prezintă dovezi de agravare; -agravarea altor semne sau simptome ale bolii. Doza maximă: 8 grame oral o dată pe zi Comentarii: Pentru pacienții care necesită doze în multipli de 2 grame (3/4 linguriță), se poate administra un pachet întreg de medicament fără cântărire sau măsurare. Utilizare: Tratamentul aciduriei orotice ereditare

  Doza uzuală la copii pentru supradozaj cu fluorouracil/capecitabină:

  6,2 grame/m2 BSA oral la fiecare 6 ore pentru 20 doze maxim Doza: 10 grame per doză Comentarii: - Măsurați doza folosind fie o scară precisă cu cel puțin 0,1 grame, fie o linguriță gradată cu precizie de 1/4 de linguriță. -Fiecare doză trebuie amestecată cu 3 până la 4 uncii de alimente moi, cum ar fi sosul de mere, budinca sau iaurtul, și ingerată în decurs de 30 de minute împreună cu 4 uncii de apă. - Granulele neutilizate trebuie aruncate și nu utilizate pentru dozarea ulterioară. - Datele clinice limitate indică răspunsul și siguranța sunt similare la copii și adulți. Utilizare: Tratamentul de urgență al supradozajului cu fluorouracil sau capecitabină, indiferent de prezența simptomelor, sau pentru pacienții care prezintă toxicitate precoce, severă sau care pune viața în pericol, care afectează cardiac sau sistemul nervos central și/sau debut precoce, neobișnuit de severă. reacții adverse (de exemplu, toxicitate gastrointestinală și/sau neutropenie) în decurs de 96 de ore de la încheierea administrării de fluorouracil sau capecitabină.

  Doza uzuală la copii pentru aciduria orotică:

  Doza inițială: 60 mg/kg oral o dată pe zi Doza de întreținere: Creșteți doza la 120 mg/kg oral o dată pe zi pentru o eficacitate insuficientă, cum ar fi apariția uneia dintre următoarele: -nivelurile de acid orotic în urină rămân peste normal sau crește peste intervalul obișnuit sau așteptat pentru pacient; -valorile de laborator (de exemplu, indici de globule roșii sau albe) afectate de acidurie orotică ereditară prezintă dovezi de agravare; -agravarea altor semne sau simptome ale bolii. Doza maxima: 8 grame oral o data pe zi Comentarii: -Acest medicament poate fi amestecat cu lapte sau formula pentru sugari pentru pacientii care primesc pana la 2 grame (3/4 lingurita); informațiile despre produs ale producătorului trebuie consultate pentru instrucțiuni de administrare. -Pentru pacienții care necesită doze în multipli de 2 grame (3/4 linguriță), un pachet întreg de medicament poate fi administrat fără cântărire sau măsurare. Utilizare: Tratamentul aciduriei orotice ereditare

  Avertizări

  Acest ghid de medicamente oferă informații despre marca Vistogard de triacetat de uridină. Xuriden este o altă marcă de triacetat de uridină care nu este acoperită în acest ghid de medicamente.

  Urmați toate instrucțiunile de pe eticheta și ambalajul medicamentului. Spuneți fiecărui furnizor de servicii medicale despre toate afecțiunile dumneavoastră medicale, alergiile și toate medicamentele pe care le utilizați.

  Ce alte medicamente vor afecta Vistogard

  Alte medicamente pot interacționa cu triacetatul de uridină, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitaminele și produsele din plante. Spuneți fiecărui furnizor de servicii medicale despre toate medicamentele pe care le utilizați acum și despre orice medicament pe care începeți sau încetați să îl utilizați.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare