Vita-Ray topical

Generieke naam: Vitamins A, D, And E (topical)
Geneesmiddelklasse: Topische verzachtende middelen

Gebruik van Vita-Ray topical

Vita-Ray (voor de huid) is een huidbeschermer. Het werkt door de huid te hydrateren en af ​​te sluiten, en helpt bij de genezing van de huid.

Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van luieruitslag, een droge of geschaafde huid en kleine snijwonden of brandwonden.

Vita -Ray kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding staan ​​vermeld.

Vita-Ray topical bijwerkingen

Zoek dringende medische hulp als u een van deze tekenen van een allergische reactie heeft: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Stop met het gebruik van de medicatie en bel onmiddellijk uw arts als uw kind een ernstige bijwerking heeft, zoals warmte, roodheid, sijpelen of ernstige irritatie waarbij de geneesmiddel wordt toegepast.

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en andere kunnen voorkomen. Bel uw arts voor medisch advies over bijwerkingen. U kunt bijwerkingen melden aan de FDA op 1-800-FDA-1088.

Voordat u neemt Vita-Ray topical

U mag dit medicijn niet gebruiken als uw kind allergisch is voor dit medicijn. Breng Vita-Ray niet aan zonder rubberen handschoen of vingerbedje als u allergisch bent voor dit medicijn.

Vraag een arts of apotheker of het veilig voor u is om dit medicijn bij uw kind te gebruiken als het kind allergisch is voor medicijnen of huidproducten, waaronder zepen, oliën, lotions of crèmes.

Breng medicijnen in verband

Waarschuwingen

U mag dit medicijn niet gebruiken als uw kind daarvoor allergisch is. Breng Vita-Ray niet aan zonder rubberen handschoen of vingerbedje als u allergisch bent voor dit medicijn.

Vraag een arts of apotheker of het veilig voor u is om dit medicijn bij uw kind te gebruiken als het kind allergisch is op medicijnen of huidproducten, inclusief zepen, oliën, lotions of crèmes.

Stop met het gebruik van de medicijnen en bel onmiddellijk uw arts als uw kind een ernstige bijwerking heeft, zoals warmte, roodheid, sijpelen, of ernstige irritatie op de plaats waar het geneesmiddel wordt aangebracht.

Houd het luiergedeelte van de baby zo droog mogelijk. Vervang natte of vervuilde luiers onmiddellijk om te voorkomen dat vocht en bacteriën de huid van de baby irriteren. Doe altijd een nieuwe luier aan als de baby 's ochtends voor het eerst wakker wordt, en ook elke avond vlak voordat hij naar bed gaat.

Welke andere medicijnen zullen invloed hebben Vita-Ray topical

Het is niet waarschijnlijk dat andere geneesmiddelen die u oraal inneemt of injecteert, een effect zullen hebben op plaatselijk aangebrachte Vita-Ray. Maar veel medicijnen kunnen met elkaar interageren. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat receptplichtige, vrij verkrijgbare, vitamine- en kruidenproducten. Begin niet met een nieuw medicijn zonder uw arts hiervan op de hoogte te stellen.

Disclaimer

Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die wordt verstrekt door Drugslib.com accuraat en up-to-date is -datum en volledig, maar daarvoor wordt geen garantie gegeven. De hierin opgenomen geneesmiddelinformatie kan tijdgevoelig zijn. De informatie van Drugslib.com is samengesteld voor gebruik door zorgverleners en consumenten in de Verenigde Staten en daarom garandeert Drugslib.com niet dat gebruik buiten de Verenigde Staten gepast is, tenzij specifiek anders aangegeven. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com onderschrijft geen geneesmiddelen, diagnosticeert geen patiënten of beveelt geen therapie aan. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com is een informatiebron die is ontworpen om gelicentieerde zorgverleners te helpen bij de zorg voor hun patiënten en/of om consumenten te dienen die deze service zien als een aanvulling op en niet als vervanging voor de expertise, vaardigheden, kennis en beoordelingsvermogen van de gezondheidszorg. beoefenaars.

Het ontbreken van een waarschuwing voor een bepaald medicijn of een bepaalde medicijncombinatie mag op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als een indicatie dat het medicijn of de medicijncombinatie veilig, effectief of geschikt is voor een bepaalde patiënt. Drugslib.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enig aspect van de gezondheidszorg die wordt toegediend met behulp van de informatie die Drugslib.com verstrekt. De informatie in dit document is niet bedoeld om alle mogelijke toepassingen, aanwijzingen, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen, geneesmiddelinteracties, allergische reacties of bijwerkingen te dekken. Als u vragen heeft over de medicijnen die u gebruikt, neem dan contact op met uw arts, verpleegkundige of apotheker.

Populaire trefwoorden