Vita-Ray topical

Nume generic: Vitamins A, D, And E (topical)
Clasa de medicamente: Emolienți topici

Utilizarea Vita-Ray topical

Vita-Ray (pentru piele) este un protector al pielii. Acționează prin hidratarea și etanșarea pielii și ajută la vindecarea pielii.

Acest medicament este utilizat pentru a trata erupția de scutec, pielea uscată sau irritată și tăieturile sau arsurile minore.

Vita. -Ray poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Vita-Ray topical efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți oricare dintre aceste semne ale unei reacții alergice: urticarie; respirație dificilă; umflarea feței, a buzelor, a limbii sau a gâtului.

Începeți să utilizați medicamentul și sunați imediat medicului dumneavoastră dacă copilul dumneavoastră are un efect secundar grav, cum ar fi căldură, roșeață, scurgere sau iritație severă în cazul în care se aplică medicamentul.

Aceasta nu este o listă completă de reacții adverse și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

Înainte de a lua Vita-Ray topical

Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă copilul dumneavoastră este alergic la acesta. Nu aplicați Vita-Ray fără o mănușă de cauciuc sau un pat pentru degete dacă sunteți alergic la acest medicament.

Adresați-vă unui medic sau farmacistului dacă este sigur să utilizați acest medicament la copilul dumneavoastră dacă acesta este alergic la orice medicamente sau produse pentru piele, inclusiv săpunuri, uleiuri, loțiuni sau creme.

Relaționați drogurile

Avertizări

Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă copilul dumneavoastră este alergic la acesta. Nu aplicați Vita-Ray fără o mănușă de cauciuc sau un pat pentru degete dacă sunteți alergic la acest medicament.

Adresați-vă unui medic sau farmacistului dacă este sigur să utilizați acest medicament asupra copilului dumneavoastră dacă copilul este alergic. la orice medicamente sau produse pentru piele, inclusiv săpunuri, uleiuri, loțiuni sau creme.

Începeți să utilizați medicamentul și sunați imediat medicului dumneavoastră dacă copilul dumneavoastră are un efect secundar grav, cum ar fi căldură, roșeață, scurgere, sau iritație severă acolo unde se aplică medicamentul.

Păstrați zona scutecului copilului cât mai uscată posibil. Schimbați imediat scutecele umede sau murdare pentru a împiedica umezeala și bacteriile să irite pielea bebelușului. Întotdeauna puneți un scutec nou când copilul se trezește prima dată dimineața și, de asemenea, chiar înainte de a pune copilul în pat în fiecare noapte.

Ce alte medicamente vor afecta Vita-Ray topical

Nu este probabil ca alte medicamente pe care le luați pe cale orală sau pe care le injectați să aibă un efect asupra Vita-Ray aplicată local. Dar multe medicamente pot interacționa între ele. Spuneți medicului dumneavoastră despre toate medicamentele pe care le utilizați. Acestea includ produse pe bază de rețetă, fără prescripție medicală, vitamine și produse pe bază de plante. Nu începeți un nou medicament fără să spuneți medicului dumneavoastră.

Declinare de responsabilitate

S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

Cuvinte cheie populare