Vitafusion Omega-3 Gummies

Γενικό όνομα: Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Κατηγορία φαρμάκων: Διατροφικά προϊόντα

Χρήση του Vitafusion Omega-3 Gummies

Οι ούλες Vitafusion Omega-3 με συνταγή σε ενήλικες και παιδιά ως συμπλήρωμα διατροφής.

Το Vitafusion Omega-3 Gummies μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.

Vitafusion Omega-3 Gummies παρενέργειες

Λάβετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε σημάδια αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση, δυσκολία στην αναπνοή, πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού σας.

Το Vitafusion Omega-3 Gummies μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες. Καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε:

 • πόνο στο στήθος. ή
 • άνισους καρδιακούς παλμούς.
 • Συνήθεις παρενέργειες του Vitafusion Omega-3 Gummies μπορεί να περιλαμβάνουν: b>

 • ρεψίματα, αλλαγές στην αίσθηση της γεύσης σας,
 • απώλεια όρεξης;
 • διάρροια, δυσκοιλιότητα, στομαχικές διαταραχές;
 • πόνος στην πλάτη; ή
 • ξηροστομία.
 • Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα παρενεργειών και μπορεί να εμφανιστούν άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στον FDA στο 1-800-FDA-1088.

  Πριν τη λήψη Vitafusion Omega-3 Gummies

  Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Vitafusion Omega-3 Gummies εάν είστε αλλεργικοί σε Vitafusion Omega-3 Gummies, σόγια, ψάρια ή οστρακοειδή.

  Ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας προτού πάρετε το Vitafusion Omega-3 Gummies εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ή είχατε ποτέ:

 • διαβήτης;
 • προβλήματα αιμορραγίας, αναιμία (χαμηλά ερυθρά αιμοσφαίρια);
 • διαταραχή του καρδιακού ρυθμού,
 • διαταραχή του παγκρέατος,
 • υποδραστήριος θυρεοειδής. ή
 • ηπατική νόσο.
 • Δεν είναι γνωστό εάν τα Vitafusion Omega-3 Gummies θα βλάψουν ένα αγέννητο μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος.

  Ρωτήστε έναν γιατρό εάν είναι ασφαλές να θηλάζετε ενώ χρησιμοποιείτε Vitafusion Omega-3 Gummies.

  Μην δίνετε φυτικά ή συμπληρώματα υγείας σε ένα παιδί χωρίς ιατρική συμβουλή.

  Συσχετίστε τα ναρκωτικά

  Τρόπος χρήσης Vitafusion Omega-3 Gummies

  Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα της συνταγής σας και διαβάστε όλους τους οδηγούς φαρμάκων ή τα φύλλα οδηγιών. Χρησιμοποιήστε το φάρμακο ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από αυτό το προϊόν από αυτό που συνιστάται στην ετικέτα.

  Η συνιστώμενη ημερήσια δόση ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων αλλάζει με την ηλικία. Ακολουθήστε τις οδηγίες του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το Γραφείο Συμπληρωμάτων Διατροφής του NIH ή τη βάση δεδομένων των συνιστώμενων ημερήσιων δόσεων του USDA Nutrient.

  Τα προϊόντα εξωχρηματιστηριακά (OTC) δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν τα φάρμακα που σας έχουν συνταγογραφηθεί. από τον γιατρό σας. Ρωτήστε τον γιατρό, τον φαρμακοποιό ή άλλο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης εάν είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

  Λάβετε με τροφή.

  Καταπιείτε την κάψουλα ολόκληρη και μην τη συνθλίβετε, τη μασάτε, τη σπάτε, ή ανοίξτε το.

  Πρέπει να μασήσετε το μασώμενο δισκίο πριν το καταπιείτε.

  Μετρήστε το υγρό φάρμακο με την παρεχόμενη συσκευή μέτρησης (όχι ένα κουτάλι κουζίνας).

  >Οι δοσολογικές σας ανάγκες μπορεί να αλλάξουν εάν αλλάξετε μάρκα, δοσολογία ή μορφή αυτού του φαρμάκου. Αποφύγετε τα λάθη της φαρμακευτικής αγωγής χρησιμοποιώντας ακριβώς όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

  Η θεραπεία σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει δίαιτα, άσκηση, έλεγχο βάρους και εξετάσεις αίματος.

  Ενημερώστε το. το γιατρό σας εάν έχετε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

  Φυλάσσετε ερμητικά κλειστό σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από υγρασία, θερμότητα και φως. Μην παγώνετε.

  Προειδοποιήσεις

  Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα και στη συσκευασία. Ενημερώστε τον καθένα από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης εάν χρησιμοποιείτε άλλα φάρμακα ή έχετε άλλες ιατρικές καταστάσεις ή αλλεργίες.

  Τι άλλα φάρμακα θα επηρεάσουν Vitafusion Omega-3 Gummies

  Μην πάρετε το Vitafusion Omega-3 Gummies χωρίς ιατρική συμβουλή εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα φάρμακα:

 • φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόληψη θρόμβων αίματος-αλτεπλάση, κλοπιδογρέλη, διπυριδαμόλη , τικλοπιδίνη και άλλα. ή
 • ένα αραιωτικό αίματος--βαρφαρίνη, Coumadin, Jantoven, apixaban, rivaroxaban, dabigatran.
 • Αυτή η λίστα είναι μη ολοκληρωμένο. Άλλα φάρμακα μπορεί να επηρεάσουν τα Vitafusion Omega-3 Gummies, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, βιταμινών και φυτικών προϊόντων. Δεν αναφέρονται εδώ όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.

  Αποποίηση ευθυνών

  Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από το Drugslib.com είναι ακριβείς, μέχρι -ημερομηνία και πλήρης, αλλά δεν παρέχεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Οι πληροφορίες φαρμάκων που περιέχονται εδώ μπορεί να είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Οι πληροφορίες του Drugslib.com έχουν συγκεντρωθεί για χρήση από επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες και επομένως το Drugslib.com δεν εγγυάται ότι οι χρήσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κατάλληλες, εκτός εάν ρητά αναφέρεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες φαρμάκων του Drugslib.com δεν υποστηρίζουν φάρμακα, δεν κάνουν διάγνωση ασθενών ή συνιστούν θεραπεία. Οι πληροφορίες για τα φάρμακα του Drugslib.com είναι ένας ενημερωτικός πόρος που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ασθενών τους ή/και να εξυπηρετούν τους καταναλωτές που βλέπουν αυτήν την υπηρεσία ως συμπλήρωμα και όχι ως υποκατάστατο της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης και της κρίσης της υγειονομικής περίθαλψης επαγγελματίες.

  Η απουσία προειδοποίησης για ένα δεδομένο φάρμακο ή συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι το φάρμακο ή ο συνδυασμός φαρμάκων είναι ασφαλής, αποτελεσματικός ή κατάλληλος για οποιονδήποτε δεδομένο ασθενή. Το Drugslib.com δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που παρέχεται με τη βοήθεια των πληροφοριών που παρέχει το Drugslib.com. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, συμβουλευτείτε το γιατρό, τη νοσοκόμα ή τον φαρμακοποιό σας.

  Δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά