Vitafusion Omega-3 Gummies

Generieke naam: Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Geneesmiddelklasse: Nutraceutische producten

Gebruik van Vitafusion Omega-3 Gummies

Bepaald recept Vitafusion Omega-3 Gummies wordt bij volwassenen gebruikt, samen met een dieet, om de triglyceridenwaarden in het bloed te helpen verlagen.

Vitafusion Omega-3 Gummies kunnen ook in combinatie met andere vitamines worden gebruikt bij volwassenen en kinderen als voedingssupplement.

Vitafusion Omega-3 Gummies kunnen ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding worden vermeld.

Vitafusion Omega-3 Gummies bijwerkingen

Zoek medische noodhulp als u tekenen van een allergische reactie heeft: netelroos, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Vitafusion Omega-3 Gummies kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Bel onmiddellijk uw arts als u:

 • pijn op de borst heeft; of
 • ongelijke hartslagen.
 • Veel voorkomende bijwerkingen van Vitafusion Omega-3 Gummies kunnen zijn:

  b>

 • Boeren, veranderingen in uw smaakzin;
 • verlies van eetlust;
 • diarree, constipatie, maagklachten;
 • rugpijn; of
 • droge mond.
 • Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en andere kunnen voorkomen. Bel uw arts voor medisch advies over bijwerkingen. U kunt bijwerkingen melden aan de FDA op 1-800-FDA-1088.

  Voordat u neemt Vitafusion Omega-3 Gummies

  U mag Vitafusion Omega-3 Gummies niet gebruiken als u allergisch bent voor Vitafusion Omega-3 Gummies, soja, vis of schaaldieren.

  Vraag uw arts of apotheker voordat u Vitafusion Omega-3 Gummies inneemt als u gezondheidsproblemen heeft.

  Vertel het uw arts als u het volgende heeft of ooit heeft gehad:

 • diabetes;
 • bloedingsproblemen, bloedarmoede (laag aantal rode bloedcellen);
 • een hartritmestoornis;
 • een pancreasaandoening;
 • traag werkende schildklier; of
 • leverziekte.
 • Het is niet bekend of Vitafusion Omega-3 Gummies schadelijk is voor een ongeboren baby. Vertel het uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden.

  Vraag een arts of het veilig is om borstvoeding te geven tijdens het gebruik van Vitafusion Omega-3 Gummies.

  Geef geen kruiden- of gezondheidssupplementen aan een kind zonder medisch advies.

  Breng medicijnen in verband

  Hoe te gebruiken Vitafusion Omega-3 Gummies

  Volg alle aanwijzingen op uw receptetiket en lees alle medicatiehandleidingen of instructiebladen. Gebruik het geneesmiddel precies zoals voorgeschreven. Gebruik niet meer van dit product dan wordt aanbevolen op het etiket.

  De aanbevolen dagelijkse dosis omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren verandert met de leeftijd. Volg de instructies van uw zorgverlener. U kunt ook het Office of Dietary Supplements van de NIH raadplegen, of de USDA Nutrient Database of aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor meer informatie.

  Over the counter (OTC) producten mogen niet worden gebruikt ter vervanging van de aan u voorgeschreven medicijnen door uw arts. Vraag uw arts, apotheker of andere zorgverlener of het veilig is om dit product te gebruiken.

  Innemen met voedsel.

  Slik de capsule in zijn geheel door en niet pletten, kauwen, breken, of open het.

  U moet op de kauwtablet kauwen voordat u deze doorslikt.

  Meet vloeibare medicijnen af ​​met het meegeleverde maatapparaat (geen keukenlepel).

  Uw dosisbehoeften kunnen veranderen als u overschakelt naar een ander merk, sterkte of vorm van dit geneesmiddel. Voorkom medicatiefouten door precies te gebruiken zoals aangegeven op het etiket of zoals voorgeschreven door uw arts.

  Uw behandeling kan ook een dieet, lichaamsbeweging, gewichtscontrole en bloedonderzoek omvatten.

  Vertel het ons uw arts als u een geplande operatie heeft.

  Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van vocht, hitte en licht. Niet invriezen.

  Waarschuwingen

  Gebruik alleen zoals voorgeschreven en volg alle aanwijzingen op het etiket en de verpakking. Vertel al uw zorgverleners als u andere medicijnen gebruikt of andere medische aandoeningen of allergieën heeft.

  Welke andere medicijnen zullen invloed hebben Vitafusion Omega-3 Gummies

  Gebruik Vitafusion Omega-3 Gummies niet zonder medisch advies als u een van de volgende medicijnen gebruikt:

 • geneesmiddel dat wordt gebruikt om bloedstolsels te voorkomen - alteplase, clopidogrel, dipyridamol , ticlopidine en andere; of
 • een bloedverdunner - warfarine, Coumadin, Jantoven, apixaban, rivaroxaban, dabigatran.
 • Deze lijst is niet volledig. Andere geneesmiddelen kunnen Vitafusion Omega-3 Gummies beïnvloeden, waaronder geneesmiddelen op recept en medicijnen zonder recept, vitamines en kruidenproducten. Niet alle mogelijke geneesmiddelinteracties worden hier vermeld.

  Disclaimer

  Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die wordt verstrekt door Drugslib.com accuraat en up-to-date is -datum en volledig, maar daarvoor wordt geen garantie gegeven. De hierin opgenomen geneesmiddelinformatie kan tijdgevoelig zijn. De informatie van Drugslib.com is samengesteld voor gebruik door zorgverleners en consumenten in de Verenigde Staten en daarom garandeert Drugslib.com niet dat gebruik buiten de Verenigde Staten gepast is, tenzij specifiek anders aangegeven. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com onderschrijft geen geneesmiddelen, diagnosticeert geen patiënten of beveelt geen therapie aan. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com is een informatiebron die is ontworpen om gelicentieerde zorgverleners te helpen bij de zorg voor hun patiënten en/of om consumenten te dienen die deze service zien als een aanvulling op en niet als vervanging voor de expertise, vaardigheden, kennis en beoordelingsvermogen van de gezondheidszorg. beoefenaars.

  Het ontbreken van een waarschuwing voor een bepaald medicijn of een bepaalde medicijncombinatie mag op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als een indicatie dat het medicijn of de medicijncombinatie veilig, effectief of geschikt is voor een bepaalde patiënt. Drugslib.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enig aspect van de gezondheidszorg die wordt toegediend met behulp van de informatie die Drugslib.com verstrekt. De informatie in dit document is niet bedoeld om alle mogelijke toepassingen, aanwijzingen, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen, geneesmiddelinteracties, allergische reacties of bijwerkingen te dekken. Als u vragen heeft over de medicijnen die u gebruikt, neem dan contact op met uw arts, verpleegkundige of apotheker.

  Populaire trefwoorden