Vitafusion Omega-3 Gummies

Nume generic: Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Clasa de medicamente: Produse nutraceutice

Utilizarea Vitafusion Omega-3 Gummies

Anumite gume Vitafusion Omega-3 prescrise sunt utilizate la adulți, împreună cu dieta pentru a ajuta la scăderea nivelului trigliceridelor din sânge.

Gummiele Vitafusion Omega-3 pot fi, de asemenea, utilizate în combinație cu alte vitamine la adulți și copii ca supliment alimentar.

Gummiele Vitafusion Omega-3 pot fi utilizate și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Vitafusion Omega-3 Gummies efecte secundare

Solicitați asistență medicală de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie, respirație dificilă, umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

Gummiele Vitafusion Omega-3 pot provoca reacții adverse grave. Sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți:

 • dureri în piept; sau
 • bătăi neuniforme ale inimii.
 • Efectele secundare frecvente ale Gummielor Vitafusion Omega-3 pot include:

 • eructa, modificări ale simțului gustului;
 • pierderea poftei de mâncare;
 • diaree, constipație, stomac deranjat;
 • dureri de spate; sau
 • uscarea gurii.
 • Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Vitafusion Omega-3 Gummies

  Nu trebuie să utilizați Vitafusion Omega-3 Gummies dacă sunteți alergic la Vitafusion Omega-3 Gummies, soia, pește sau crustacee.

  Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a lua Vitafusion Omega-3 Gummies dacă aveți probleme de sănătate.

  Spuneți medicului dumneavoastră dacă aveți sau ați avut vreodată:

 • diabet;
 • probleme de sângerare, anemie (scăderea celulelor roșii din sânge);
 • o tulburare de ritm cardiac;
 • o tulburare a pancreasului;
 • tiroidă subactivă; sau
 • boală hepatică.
 • Nu se știe dacă Vitafusion Omega-3 Gummies va face rău unui copil nenăscut. Spuneți medicului dumneavoastră dacă sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă.

  Întrebați medicului dacă este sigur să alăptați în timp ce utilizați Gummies Vitafusion Omega-3.

  Nu dați niciun supliment de plante sau de sănătate unui copil fără sfatul medicului.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Vitafusion Omega-3 Gummies

  Urmați toate instrucțiunile de pe eticheta de prescripție și citiți toate ghidurile de medicamente sau fișele de instrucțiuni. Utilizați medicamentul exact conform instrucțiunilor. Nu utilizați mai mult din acest produs decât este recomandat pe etichetă.

  Doza zilnică recomandată de acizi grași polinesaturați omega-3 se modifică odată cu vârsta. Urmați instrucțiunile furnizorului de servicii medicale. Pentru mai multe informații, puteți consulta Office of Dietary Supplements al NIH sau Baza de date USDA nutrienți a cotelor zilnice recomandate pentru mai multe informații.

  Produsele fără prescripție medicală (OTC) nu trebuie folosite pentru a înlocui medicamentele prescrise pentru dvs. de medicul dumneavoastră. Întrebați medicul, farmacistul sau alt furnizor de asistență medicală dacă este sigur să utilizați acest produs.

  Luați împreună cu alimente.

  Înghițiți capsula întreagă și nu zdrobiți, mestecați, rupeți, sau deschideți-l.

  Trebuie să mestecați tableta masticabilă înainte de a o înghiți.

  Măsurați medicamentul lichid cu dispozitivul de măsurare furnizat (nu o lingură de bucătărie).

  Nevoile dumneavoastră de doză se pot schimba dacă treceți la o altă marcă, concentrație sau formă a acestui medicament. Evitați erorile de medicație utilizând exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau conform prescripției medicului dumneavoastră.

  Tratamentul dvs. poate include, de asemenea, dietă, exerciții fizice, controlul greutății și analize de sânge.

  Spuneți medicul dumneavoastră dacă aveți o intervenție chirurgicală planificată.

  Depozitați bine închis la temperatura camerei, ferit de umiditate, căldură și lumină. Nu înghețați.

  Avertizări

  Folosiți numai conform instrucțiunilor și urmați toate instrucțiunile de pe etichetă și ambalaj. Spuneți fiecărui furnizor de servicii medicale dacă utilizați alte medicamente sau aveți alte afecțiuni medicale sau alergii.

  Ce alte medicamente vor afecta Vitafusion Omega-3 Gummies

  Nu luați Vitafusion Omega-3 Gummies fără sfatul medicului dacă utilizați oricare dintre următoarele medicamente:

 • medicament utilizat pentru prevenirea cheagurilor de sânge - alteplază, clopidogrel, dipiridamol , ticlopidină și altele; sau
 • un diluant al sângelui - warfarină, Coumadin, Jantoven, apixaban, rivaroxaban, dabigatran.
 • Această listă este incomplet. Alte medicamente pot afecta Vitafusion Omega-3 Gummies, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitaminele și produsele pe bază de plante. Nu toate interacțiunile medicamentoase posibile sunt enumerate aici.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare