Zostrix Maximum Strength Foot Pain

Nume generic: Capsaicin Topical
Clasa de medicamente: Diversi agenți topici

Utilizarea Zostrix Maximum Strength Foot Pain

Capsaicina este ingredientul activ din ardei iute care îi face iute. Capsaicina este utilizată în creme și loțiuni medicamentoase pentru a calma durerile musculare sau articulare.

Capsaicina folosită pe corp provoacă o senzație de căldură care activează anumite celule nervoase. Prin utilizarea regulată a capsaicinei, acest efect de încălzire reduce cantitatea de substanță P, o substanță chimică care acționează ca un mesager al durerii în organism.

Zostrix Maximum Strength Foot Pain este utilizat pentru ameliorarea temporară a durerilor musculare sau articulare. cauzate de tulpini, entorse, artrită, vânătăi sau dureri de spate. Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru a trata durerea nervoasă (nevralgie) la persoanele care au avut herpes zoster sau „zondrilă”.

Qutenza este o formă topică de capsaicină eliberată pe bază de rețetă, care este aplicată de un profesionist din domeniul sănătății. Qutenza este utilizat pentru a trata durerile nervoase cauzate de herpes și, de asemenea, pentru a trata durerile nervoase la nivelul picioarelor (neuropatie periferică) la persoanele cu diabet.

Zostrix Maximum Strength Foot Pain poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în Ghid pentru durerea piciorului Zostrix Maximum Strength.

Zostrix Maximum Strength Foot Pain efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie; respiratie dificila; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

Spălați pielea și solicitați imediat asistență medicală dacă aveți arsuri severe, dureri, umflături sau vezicule ale pielii unde ați aplicat acest medicament.

Zostrix Maximum Strength Foot Durere poate provoca reacții adverse grave. Opriți utilizarea Zostrix Maximum Strength Foot Pain și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți:

 • durere severă sau înroșire a pielii în locul în care a fost aplicat medicamentul;
 • pierderea senzației;
 • dificultăți de respirație sau de înghițire (după inhalarea accidentală a mirosului de capsaicină sau a reziduurilor uscate).

 • Efectele secundare frecvente pot include durere sau o senzație de arsură care poate dura câteva ore sau zile (mai ales după prima utilizare a capsaicinei topice).

  Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și altele pot apărea. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Zostrix Maximum Strength Foot Pain

  Nu utilizați acest medicament dacă sunteți alergic la ardei iute sau dacă ați avut vreodată o reacție alergică la Zostrix Maximum Strength Foot Pain.

  Spuneți medicului dumneavoastră dacă ați avut vreodată:

 • orice alergii (în special la plante); sau
 • o afecțiune medicală gravă.
 • Adresați-vă medicului înainte de a utiliza acest medicament dacă sunteți gravidă sau alăptați.

  Nu aplicați Zostrix Maximum Strength Foot Pain în zona sânilor dumneavoastră dacă alăptați un copil.

  Nu utilizați acest medicament pe nimeni sub 18 ani fără sfatul medicului.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Zostrix Maximum Strength Foot Pain

  Utilizați exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Marca de capsaicină Qutenza este aplicată numai de un profesionist din domeniul sănătății și nu este disponibilă fără rețetă.

  Nu luați pe cale orală. Medicamentul topic este destinat utilizării numai pe piele.

  Capsaicina este disponibilă în diferite forme, cum ar fi cremă, loțiune, lichid și plasture pentru piele. Citiți și urmați cu atenție orice instrucțiuni de utilizare furnizate împreună cu medicamentul dumneavoastră. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă nu înțelegeți aceste instrucțiuni.

  Nu utilizați Zostrix Maximum Strength Foot Pain pe răni deschise sau pe pielea arsă de soare, arsă de vânt, uscată, crăpată sau iritată. Dacă acest medicament intră în ochi, nas, gură, rect sau vagin, clătiți cu apă.

  Asigurați-vă că pielea este curată și uscată înainte de a aplica Zostrix Maximum Strength Foot Durere.

  Spălați-vă mâinile cu apă și săpun imediat după aplicarea Zostrix Maximum Strength Foot Pain sau manipularea unui plasture cutanat local. Dacă ați aplicat medicamentul pe mâini sau pe degete pentru a trata durerea în acele zone, așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a vă spăla pe mâini.

  Pentru a preveni atingerea acestui medicament pe degete, utilizați o mănușă de cauciuc, un deget. pătuț, vată sau șervețel curat pentru aplicarea medicamentului.

  Capsaicina poate provoca o senzație de arsură oriunde este aplicată. Chiar dacă medicamentul ajunge pe o altă suprafață decât pielea dumneavoastră, este posibil să simțiți arsuri atunci când atingeți acea suprafață mai târziu. Această senzație este de obicei ușoară și ar trebui să scadă treptat în timp odată cu utilizarea regulată continuă a medicamentului.

  Dacă senzația de arsură este dureroasă sau provoacă disconfort sever, spălați zona de piele tratată cu săpun și apă rece. Solicitați imediat asistență medicală dacă aveți arsuri severe, dureri, umflături sau vezicule.

  Nu acoperiți pielea tratată cu un bandaj sau un tampon de încălzire, care poate crește senzația de arsură. . Puteți acoperi pielea cu îmbrăcăminte.

  Evitați să faceți baie sau duș cu o oră înainte sau după aplicarea capsaicina pe piele. De asemenea, evitați înotul sau exercițiile fizice intense. Apa caldă sau transpirația pot crește senzația de arsură cauzată de capsaicină.

  Evitați să aveți dureri de picior cu putere maximă Zostrix în ochi sau în apropierea nasului, unde ați putea să o inhalați. Dacă intră în oricare dintre aceste zone, clătiți bine cu apă.

  De asemenea, evitați aplicarea acestui medicament pe lentile de contact, proteze dentare și alte articole care intră în contact cu zonele sensibile ale corpului.

  Poate dura până la 2 săptămâni de utilizare regulată a acestui medicament înainte ca simptomele să se amelioreze. Pentru cele mai bune rezultate, continuați să utilizați medicamentul conform instrucțiunilor. Ameliorarea durerii ar trebui să apară treptat, pe măsură ce substanța P din corpul dumneavoastră este scăzută în celulele nervoase.

  Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă durerea nu se ameliorează după utilizarea acestui medicament timp de 7 zile sau dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau se face bine și apoi revin în câteva zile.

  Depozitați Zostrix Maximum Strength Foot Pain la temperatura camerei departe de umiditate și căldură, într-un loc unde copiii și animalele de companie nu pot ajunge la ea.

  Lichidul Zostrix Maximum Strength Foot Pain este inflamabil. Nu utilizați și nu depozitați lângă foc sau flacără deschisă.

  Avertizări

  Nu utilizați Zostrix Maximum Strength Foot Pain dacă sunteți alergic la ardei iute sau dacă ați avut vreodată o reacție alergică la Zostrix Maximum Strength Foot Pain.

  Capsaicina poate provoca o senzație de arsură oriunde este aplicată. Dacă aveți disconfort sever sau roșeață a pielii, spălați zona de piele tratată cu săpun și apă rece.

  Solicitați imediat asistență medicală dacă aveți arsuri severe, durere, umflare sau vezicule ale pielii. unde ai aplicat acest medicament.

  Ce alte medicamente vor afecta Zostrix Maximum Strength Foot Pain

  Nu este probabil ca alte medicamente pe care le luați pe cale orală sau pe care le injectați să aibă un efect asupra capsaicinei aplicate local. Dar multe medicamente pot interacționa între ele. Spuneți fiecărui furnizor de servicii medicale toate medicamentele pe care le utilizați, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitaminele și produsele pe bază de plante.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare