Vita-Ray topical

Általános név: Vitamins A, D, And E (topical)
Kábítószer osztály: Helyi bőrpuhító szerek

Használata Vita-Ray topical

A Vita-Ray (a bőr számára) bőrvédő. Úgy fejti ki hatását, hogy hidratálja és lezárja a bőrt, és elősegíti a bőr gyógyulását.

Ezt a gyógyszert pelenkakiütés, száraz vagy kidörzsölt bőr, valamint kisebb vágások vagy égési sérülések kezelésére használják.

Vita -A Ray olyan célokra is használható, amelyek nem szerepelnek ebben a gyógyszeres útmutatóban.

Vita-Ray topical mellékhatások

Kérjen sürgősségi orvosi segítséget, ha allergiás reakcióra utaló jelek bármelyikét észleli: csalánkiütés; nehéz légzés; az arca, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata.

Hagyja abba a gyógyszer használatát, és azonnal hívja orvosát, ha gyermekének súlyos mellékhatásai vannak, például melegség, bőrpír, szivárgás vagy súlyos irritáció gyógyszert alkalmaznak.

Ez nem a mellékhatások teljes listája, és egyéb mellékhatások is előfordulhatnak. Hívja orvosát orvosi tanácsért a mellékhatásokkal kapcsolatban. A mellékhatásokat bejelentheti az FDA-nak: 1-800-FDA-1088.

Szedés előtt Vita-Ray topical

Ne használja ezt a gyógyszert, ha gyermeke allergiás rá. Ne alkalmazza a Vita-Ray-t gumikesztyű vagy kiságy nélkül, ha allergiás erre a gyógyszerre.

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy biztonságos-e Önnek a gyógyszer alkalmazása gyermekén, ha a gyermek allergiás bármilyen gyógyszerre vagy bőrtermékre, beleértve a szappanokat, olajokat, testápolókat vagy krémeket.

Kapcsoljon gyógyszereket

Figyelmeztetések

Ne használja ezt a gyógyszert, ha gyermeke allergiás rá. Ne alkalmazza a Vita-Ray-t gumikesztyű vagy kiságy nélkül, ha allergiás erre a gyógyszerre.

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy biztonságos-e a gyógyszer alkalmazása gyermekén, ha a gyermek allergiás. bármilyen gyógyszerre vagy bőrtermékre, beleértve a szappanokat, olajokat, testápolókat vagy krémeket.

Hagyja abba a gyógyszer használatát, és azonnal hívja orvosát, ha gyermekénél súlyos mellékhatások jelentkeznek, például melegség, bőrpír, szivárgás, vagy súlyos irritáció, ahol a gyógyszert alkalmazzák.

A baba pelenkájának területét tartsa a lehető legszárazabban. A nedves vagy szennyezett pelenkát azonnal cserélje le, hogy a nedvesség és a baktériumok ne irritálják a baba bőrét. Mindig vegyen fel új pelenkát, amikor a baba reggel először ébred, és minden este lefekvés előtt is.

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Vita-Ray topical

Nem valószínű, hogy más szájon át szedett vagy injekciózott gyógyszerek hatással lesznek a helyileg alkalmazott Vita-Ray-re. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Tájékoztassa kezelőorvosát az összes használt gyógyszerről. Ide tartoznak a vényköteles, vény nélkül kapható, vitamin- és gyógynövénytermékek. Ne kezdjen el új gyógyszert anélkül, hogy erről beszélt volna orvosával.

Felelősség kizárása

Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a Drugslib.com által közölt információk pontosak és naprakészek legyenek - dátum, és teljes, de erre nem vállalunk garanciát. Az itt található gyógyszerinformációk időérzékenyek lehetnek. A Drugslib.com információit egészségügyi szakemberek és fogyasztók számára állítottuk össze az Egyesült Államokban, ezért a Drugslib.com nem garantálja, hogy az Egyesült Államokon kívüli felhasználás megfelelő, kivéve, ha kifejezetten másként jelezzük. A Drugslib.com gyógyszerinformációi nem támogatják a gyógyszereket, nem diagnosztizálnak betegeket, és nem ajánlanak terápiát. A Drugslib.com gyógyszerinformációi egy információs forrás, amelynek célja, hogy segítse az engedéllyel rendelkező egészségügyi szakembereket betegeik ellátásában és/vagy olyan fogyasztók kiszolgálására, akik ezt a szolgáltatást az egészségügyi szakértelem, készség, tudás és megítélés kiegészítéseként, nem pedig helyettesítőjeként tekintik. gyakorló szakemberek.

Az adott gyógyszerre vagy gyógyszerkombinációra vonatkozó figyelmeztetés hiánya semmiképpen sem értelmezhető úgy, hogy a gyógyszer vagy gyógyszerkombináció biztonságos, hatékony vagy megfelelő az adott beteg számára. A Drugslib.com nem vállal felelősséget a Drugslib.com által biztosított információk segítségével nyújtott egészségügyi ellátás egyetlen aspektusáért sem. Az itt található információk nem terjednek ki minden lehetséges felhasználásra, útmutatásra, óvintézkedésre, figyelmeztetésre, gyógyszerkölcsönhatásra, allergiás reakcióra vagy káros hatásra. Ha kérdése van az Ön által szedett gyógyszerekkel kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát, ápolónőjét vagy gyógyszerészét.

Népszerű kulcsszavak