Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Generieke naam: Biotin (oral)
Geneesmiddelklasse: Vitaminen

Gebruik van Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, ook bekend als vitamine B7, is een vorm van vitamine B die in voedingsmiddelen voorkomt. Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy helpt het lichaam vetten, koolhydraten en eiwitten af ​​te breken in energie.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy is waarschijnlijk effectief in de alternatieve geneeskunde als hulpmiddel bij het behandelen of voorkomen van lage niveaus van Vitafusion Biotin Extra Sterkte Gummy. Lage niveaus van Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy kunnen worden veroorzaakt door ondervoeding, snel gewichtsverlies, langdurige sondevoeding en andere medische aandoeningen.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy is ook gebruikt om de symptomen van multiple sclerose (MS) en seborrhea (bij baby's). Uit onderzoek is echter gebleken dat Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy mogelijk niet effectief is bij de behandeling van deze aandoeningen.

Andere toepassingen die niet door onderzoek zijn bewezen, zijn onder meer de behandeling van broze nagels, haaruitval, diabetes, zenuwpijn, depressie en andere aandoeningen.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy kan bij volwassenen en kinderen ook in combinatie met andere vitamines worden gebruikt als voedingssupplement.

Het is niet zeker of Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy is effectief bij de behandeling van elke medische aandoening. Medicinaal gebruik van dit product is niet goedgekeurd door de FDA. Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy mag niet worden gebruikt in plaats van medicijnen die uw arts u heeft voorgeschreven.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy wordt vaak verkocht als kruidensupplement. Er zijn geen gereguleerde productienormen voor veel kruidenverbindingen en sommige op de markt gebrachte supplementen blijken verontreinigd te zijn met giftige metalen of andere medicijnen. Kruiden-/gezondheidssupplementen moeten bij een betrouwbare bron worden gekocht om het risico op besmetting te minimaliseren.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze productgids staan ​​vermeld.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy bijwerkingen

Zoek dringende medische hulp als u tekenen van een allergische reactie heeft: netelroos, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Veel voorkomende bijwerkingen kan diarree of ademhalingsproblemen omvatten.

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en er kunnen nog andere optreden. Bel uw arts voor medisch advies over bijwerkingen. U kunt bijwerkingen melden aan de FDA op 1-800-FDA-1088.

Voordat u neemt Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

U mag dit product niet gebruiken als u allergisch bent voor Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy.

Neem contact op met uw arts voordat u Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy gaat gebruiken. Uw dosisbehoeften kunnen verschillen als u:

 • een tekort heeft aan het enzym Vitafusion Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy Extra Strength Gummyidase;
 • rook; of
 • nierziekte (of als u dialyse ondergaat).
 • Vraag een arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

  Geef geen kruiden-/gezondheidssupplement aan een kind zonder medisch advies.

  Breng medicijnen in verband

  Waarschuwingen

  Volg alle aanwijzingen op het productetiket en de verpakking. Vertel al uw zorgverleners over al uw medische aandoeningen, allergieën en alle medicijnen die u gebruikt.

  Welke andere medicijnen zullen invloed hebben Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

  Het gebruik van bepaalde medicijnen kan uw bloedspiegels van Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy verlagen, wat van invloed kan zijn op uw dosis Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy. Vraag een arts of apotheker voordat u Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy samen met andere medicijnen gebruikt, vooral:

 • Carbamazepine;
 • fenobarbital;
 • fenytoïne; of
 • primidon.
 • Deze lijst is niet compleet. Andere geneesmiddelen kunnen Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy beïnvloeden, waaronder geneesmiddelen op recept en medicijnen zonder recept, vitamines en kruidenproducten. Niet alle mogelijke geneesmiddelinteracties worden hier vermeld.

  Disclaimer

  Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die wordt verstrekt door Drugslib.com accuraat en up-to-date is -datum en volledig, maar daarvoor wordt geen garantie gegeven. De hierin opgenomen geneesmiddelinformatie kan tijdgevoelig zijn. De informatie van Drugslib.com is samengesteld voor gebruik door zorgverleners en consumenten in de Verenigde Staten en daarom garandeert Drugslib.com niet dat gebruik buiten de Verenigde Staten gepast is, tenzij specifiek anders aangegeven. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com onderschrijft geen geneesmiddelen, diagnosticeert geen patiënten of beveelt geen therapie aan. De geneesmiddeleninformatie van Drugslib.com is een informatiebron die is ontworpen om gelicentieerde zorgverleners te helpen bij de zorg voor hun patiënten en/of om consumenten te dienen die deze service zien als een aanvulling op en niet als vervanging voor de expertise, vaardigheden, kennis en beoordelingsvermogen van de gezondheidszorg. beoefenaars.

  Het ontbreken van een waarschuwing voor een bepaald medicijn of een bepaalde medicijncombinatie mag op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als een indicatie dat het medicijn of de medicijncombinatie veilig, effectief of geschikt is voor een bepaalde patiënt. Drugslib.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enig aspect van de gezondheidszorg die wordt toegediend met behulp van de informatie die Drugslib.com verstrekt. De informatie in dit document is niet bedoeld om alle mogelijke toepassingen, aanwijzingen, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen, geneesmiddelinteracties, allergische reacties of bijwerkingen te dekken. Als u vragen heeft over de medicijnen die u gebruikt, neem dan contact op met uw arts, verpleegkundige of apotheker.

  Populaire trefwoorden