Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Nume generic: Biotin (oral)
Clasa de medicamente: Vitamine

Utilizarea Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, cunoscută și sub numele de Vitamina B7, este o formă de vitamina B care se găsește în alimente. Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy ajută organismul să descompună grăsimile, carbohidrații și proteinele în energie.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy este probabil eficient în medicina alternativă ca ajutor în tratarea sau prevenirea nivelurilor scăzute de Vitafusion Biotin Extra Putere Gummy. Nivelurile scăzute de Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy pot fi cauzate de malnutriție, pierderea rapidă în greutate, hrănirea pe termen lung prin tub și alte afecțiuni medicale.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy a fost, de asemenea, utilizată pentru a trata simptomele de scleroza multiplă (SM) și seboreea (la bebeluși). Cu toate acestea, cercetările au arătat că Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy poate să nu fie eficientă în tratarea acestor afecțiuni.

Alte utilizări care nu au fost dovedite prin cercetări au inclus tratarea unghiilor fragile, căderea părului, diabetul, durerile nervoase, depresia și alte afecțiuni.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu alte vitamine la adulți și copii ca supliment alimentar.

Nu este sigur dacă Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy este eficient în tratarea oricărei afecțiuni medicale. Utilizarea medicamentoasă a acestui produs nu a fost aprobată de FDA. Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy nu trebuie utilizat în locul medicamentelor prescrise de medicul dumneavoastră.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy este adesea vândut ca supliment pe bază de plante. Nu există standarde de producție reglementate în vigoare pentru mulți compuși din plante și s-a constatat că unele suplimente comercializate sunt contaminate cu metale toxice sau alte medicamente. Suplimentele pe bază de plante/sănătate trebuie achiziționate dintr-o sursă de încredere pentru a minimiza riscul de contaminare.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy poate fi folosit și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de produs.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy efecte secundare

Solicitați asistență medicală de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie, respirație dificilă, umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

Reacții adverse frecvente poate include diaree sau probleme respiratorii.

Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

Înainte de a lua Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Nu trebuie să utilizați acest produs dacă sunteți alergic la Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy.

Înainte de a utiliza Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, discutați cu furnizorul dvs. de asistență medicală. Nevoile dumneavoastră de doză pot fi diferite dacă:

 • au un deficit al enzimei numite Vitafusion Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy Extra Strength Gummyidase;
 • fum; sau
 • boală de rinichi (sau dacă sunteți sub dializă).
 • Adresați-vă unui medic înainte de a utiliza acest produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

  Nu dați niciun supliment pe bază de plante/sănătate unui copil fără sfatul medicului.

  Relaționați drogurile

  Avertizări

  Urmați toate instrucțiunile de pe eticheta și ambalajul produsului. Spuneți fiecărui furnizor de servicii medicale despre toate afecțiunile dumneavoastră medicale, alergiile și toate medicamentele pe care le utilizați.

  Ce alte medicamente vor afecta Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

  Luarea anumitor medicamente vă poate scădea nivelul din sânge de Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, ceea ce vă poate afecta nevoile de doză de Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy. Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a utiliza Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy cu orice alte medicamente, în special:

 • carbamazepină;
 • fenobarbital;
 • fenitoină; sau
 • primidonă.
 • Această listă nu este completă. Alte medicamente pot afecta Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitaminele și produsele din plante. Nu toate interacțiunile medicamentoase posibile sunt enumerate aici.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare