Vitafusion Omega-3 Gummies

Általános név: Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Kábítószer osztály: Táplálkozási termékek

Használata Vitafusion Omega-3 Gummies

Bizonyos vényköteles Vitafusion Omega-3 gumicukort felnőtteknél alkalmaznak étrenddel együtt, hogy csökkentsék a vér trigliceridszintjét.

A Vitafusion Omega-3 gumicukor más vitaminokkal kombinálva is használható. felnőtteknél és gyermekeknél étrend-kiegészítőként.

A Vitafusion Omega-3 gumicukor olyan célokra is használható, amelyek nem szerepelnek ebben a gyógyszeres útmutatóban.

Vitafusion Omega-3 Gummies mellékhatások

Kérjen sürgősségi orvosi segítséget, ha allergiás reakcióra utaló jeleket észlel: csalánkiütés, nehéz légzés, az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata.

A Vitafusion Omega-3 gumicukor súlyos mellékhatásokat okozhat. Azonnal hívja orvosát, ha:

 • mellkasi fájdalmai vannak; vagy
 • egyenetlen szívverés.
 • A Vitafusion Omega-3 gumicukor gyakori mellékhatásai a következők lehetnek:

  b>

 • böfögés, ízérzékelési változások;
 • étvágytalanság;
 • hasmenés, székrekedés, gyomorpanaszok;
 • hátfájás; vagy
 • szájszárazság.
 • Ez nem a mellékhatások teljes listája, és más mellékhatások is előfordulhatnak. Hívja orvosát orvosi tanácsért a mellékhatásokkal kapcsolatban. A mellékhatásokat bejelentheti az FDA-nak: 1-800-FDA-1088.

  Szedés előtt Vitafusion Omega-3 Gummies

  Ne használjon Vitafusion Omega-3 gumicukorral, ha allergiás a Vitafusion Omega-3 gumicukorra, szójára, halra vagy kagylókra.

  A Vitafusion Omega-3 Gummies szedése előtt kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi problémája van.

  Mondja el kezelőorvosával, ha van vagy volt valaha:

 • cukorbetegség;
 • vérzési problémák, vérszegénység (alacsony vörösvérsejtszám);
 • szívritmuszavar;
 • hasnyálmirigy-rendellenesség;
 • pajzsmirigy alulműködés; vagy
 • májbetegség.
 • Nem ismert, hogy a Vitafusion Omega-3 gumicukor károsítja-e a születendő babát. Mondja el kezelőorvosának, ha terhes vagy terhességet tervez.

  Kérdezze meg orvosát, hogy biztonságos-e a szoptatás a Vitafusion Omega-3 gumicukor használata közben.

  Orvosi tanács nélkül ne adjon gyógynövény- vagy egészségügyi kiegészítőt a gyermeknek.

  Kapcsoljon gyógyszereket

  Hogyan kell használni Vitafusion Omega-3 Gummies

  Kövesse a recept címkéjén található utasításokat, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy használati utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja. Ne használjon többet ebből a termékből, mint amennyi a címkén szerepel.

  Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak ajánlott napi adagja az életkorral változik. Kövesse egészségügyi szolgáltatója utasításait. További információért forduljon a NIH Étrend-kiegészítők Hivatalához vagy az USDA tápanyag-adatbázisához az ajánlott napi bevitelekről.

  A vény nélkül kapható (OTC) termékek nem használhatók felírt gyógyszerek helyettesítésére. orvosa által. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy más egészségügyi szolgáltatóját, hogy biztonságos-e ennek a terméknek a használata.

  Ételek közben vegye be.

  A kapszulát egészben nyelje le, és ne törje össze, ne rágja szét, ne törje össze, vagy nyissa ki.

  Lenyelés előtt meg kell rágnia a rágótablettát.

  A folyékony gyógyszert a mellékelt mérőeszközzel mérje (nem konyhai kanállal).

  Adagolási szükségletei változhatnak, ha a gyógyszer másik márkájára, hatáserősségére vagy formájára vált. Kerülje el a gyógyszeres kezelési hibákat, ha pontosan a címkén leírtak szerint vagy az orvos által előírt módon használja.

  A kezelés magában foglalhatja a diétát, a testmozgást, a testsúlyszabályozást és a vérvizsgálatokat is.

  Mondja el. orvosával, ha tervezett műtétje van.

  Szorosan lezárva, szobahőmérsékleten, nedvességtől, hőtől és fénytől távol tárolandó. Ne fagyassza le.

  Figyelmeztetések

  Csak az utasításoknak megfelelően használja, és kövesse a címkén és a csomagoláson található összes utasítást. Tájékoztassa minden egészségügyi szolgáltatóját, ha más gyógyszereket használ, vagy egyéb egészségügyi állapota vagy allergiája van.

  Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Vitafusion Omega-3 Gummies

  Ne szedje a Vitafusion Omega-3 Gummies-t orvosi tanács nélkül, ha a következő gyógyszerek bármelyikét szedi:

 • vérrögképződés megelőzésére szolgáló gyógyszer – altepláz, klopidogrél, dipiridamol , tiklopidin és mások; vagy
 • egy vérhígító – warfarin, Coumadin, Jantoven, apixaban, rivaroxaban, dabigatran.
 • Ez a lista nincs kész. Más gyógyszerek hatással lehetnek a Vitafusion Omega-3 gumicukorral, beleértve a vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövénykészítményeket. Nem minden lehetséges gyógyszerkölcsönhatás szerepel itt.

  Felelősség kizárása

  Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a Drugslib.com által közölt információk pontosak és naprakészek legyenek - dátum, és teljes, de erre nem vállalunk garanciát. Az itt található gyógyszerinformációk időérzékenyek lehetnek. A Drugslib.com információit egészségügyi szakemberek és fogyasztók számára állítottuk össze az Egyesült Államokban, ezért a Drugslib.com nem garantálja, hogy az Egyesült Államokon kívüli felhasználás megfelelő, kivéve, ha kifejezetten másként jelezzük. A Drugslib.com gyógyszerinformációi nem támogatják a gyógyszereket, nem diagnosztizálnak betegeket, és nem ajánlanak terápiát. A Drugslib.com gyógyszerinformációi egy információs forrás, amelynek célja, hogy segítse az engedéllyel rendelkező egészségügyi szakembereket betegeik ellátásában és/vagy olyan fogyasztók kiszolgálására, akik ezt a szolgáltatást az egészségügyi szakértelem, készség, tudás és megítélés kiegészítéseként, nem pedig helyettesítőjeként tekintik. gyakorló szakemberek.

  Az adott gyógyszerre vagy gyógyszerkombinációra vonatkozó figyelmeztetés hiánya semmiképpen sem értelmezhető úgy, hogy a gyógyszer vagy gyógyszerkombináció biztonságos, hatékony vagy megfelelő az adott beteg számára. A Drugslib.com nem vállal felelősséget a Drugslib.com által biztosított információk segítségével nyújtott egészségügyi ellátás egyetlen aspektusáért sem. Az itt található információk nem terjednek ki minden lehetséges felhasználásra, útmutatásra, óvintézkedésre, figyelmeztetésre, gyógyszerkölcsönhatásra, allergiás reakcióra vagy káros hatásra. Ha kérdése van az Ön által szedett gyógyszerekkel kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát, ápolónőjét vagy gyógyszerészét.

  Népszerű kulcsszavak