Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose

Γενικό όνομα: Acetaminophen, Chlorpheniramine, And Dextromethorphan
Κατηγορία φαρμάκων: Συνδυασμοί ανώτερου αναπνευστικού

Χρήση του Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose

Η ακεταμινοφαίνη είναι αναλγητικό και μειώνει τον πυρετό.

Η χλωροφαινιραμίνη είναι ένα αντιισταμινικό που μειώνει τις επιδράσεις της φυσικής χημικής ισταμίνης στο σώμα. Η ισταμίνη μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα φτερνίσματος, κνησμού, υγρά μάτια και καταρροή.

Η δεξτρομεθορφάνη είναι κατασταλτικό του βήχα. Επηρεάζει το αντανακλαστικό του βήχα στον εγκέφαλο που προκαλεί τον βήχα.

Το Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose είναι ένας συνδυασμός φαρμάκων που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πονοκεφάλου, του πυρετού, των πόνων στο σώμα, του βήχα, της καταρροής, του φτερνίσματος, του κνησμού και του κνησμού και υδαρή μάτια που προκαλούνται από αλλεργίες, το κοινό κρυολόγημα ή τη γρίπη.

Το Tylenol Childrens Plus Ο Βήχας και η Καταρροή δεν θα αντιμετωπίσει βήχα που προκαλείται από κάπνισμα, άσθμα ή εμφύσημα.

Το Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.

Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose παρενέργειες

Λάβετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε σημεία αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση. δυσκολία στην αναπνοή? πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού σας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ακεταμινοφαίνη μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή δερματική αντίδραση που μπορεί να αποβεί μοιραία. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν έχετε πάρει. ακεταμινοφαίνη στο παρελθόν και δεν είχε καμία αντίδραση. Σταματήστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο και καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε ερυθρότητα του δέρματος ή εξάνθημα που εξαπλώνεται και προκαλεί φουσκάλες και ξεφλούδισμα. Εάν έχετε αυτό το είδος αντίδρασης, δεν πρέπει ποτέ να πάρετε ξανά κανένα φάρμακο που περιέχει φάρμακο που περιέχει. ακεταμινοφαίνη.

Το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο και καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε:

 • έντονο πονοκέφαλο, επιληπτικές κρίσεις (σπασμούς);
 • γρήγοροι, δυνατοί ή ανομοιόμορφοι καρδιακοί παλμοί;
 • σύγχυση, παραισθήσεις, σοβαρή ζάλη ή υπνηλία, αργή ή ρηχή αναπνοή.
 • τρόμος, ανήσυχες μυϊκές κινήσεις,
 • λίγη ή καθόλου ούρηση,
 • συμπτώματα γρίπης, εύκολοι μώλωπες, ασυνήθιστη αιμορραγία , χλωμό δέρμα, αδυναμία, αίσθημα ζάλης. ή
 • ναυτία, πόνος στο άνω μέρος του στομάχου πόνος, κνησμός, απώλεια όρεξης, σκούρα ούρα, κόπρανα σε χρώμα πηλού, ίκτερος (κιτρίνισμα του δέρματος ή των ματιών).

  p>
 • Ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ξηροστομία, δυσκοιλιότητα και σύγχυση μπορεί να είναι πιο πιθανές σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας.

  Συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες του Tylenol Childrens Plus Cough Cough. και η ρινική καταρροή μπορεί να περιλαμβάνει:

 • πονοκεφάλους, προβλήματα ύπνου (αϋπνία);
 • στομαχικές διαταραχές, διάρροια ή δυσκοιλιότητα;
 • ξηρα μάτια, θολή όραση, ξηροστομία ή μύτη;
 • ήπια ζάλη ή υπνηλία, δυσκολία συγκέντρωσης, /p>
 • αίσθημα ανησυχίας ή ενθουσιασμού (ειδικά στα παιδιά). ή
 • ήπιο δερματικό εξάνθημα.
 • Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα παρενεργειών και μπορεί να εμφανιστούν άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στον FDA στο 1-800-FDA-1088.

  Πριν τη λήψη Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose

  Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν έχετε πάρει έναν αναστολέα ΜΑΟ τις τελευταίες 14 ημέρες. Μπορεί να προκύψει επικίνδυνη αλληλεπίδραση φαρμάκων. Οι αναστολείς ΜΑΟ περιλαμβάνουν φουραζολιδόνη, ισοκαρβοξαζίδη, λινεζολίδη, φαινελζίνη, ρασαγιλίνη, σελεγιλίνη και τρανυλκυπρομίνη.

  Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν είστε αλλεργικοί στην ακεταμινοφαίνη (Tylenol), τη χλωροφαινιραμίνη ή τη δεξτρομεθορφάνη.

  Ρωτήστε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό προτού πάρετε αυτό το φάρμακο εάν έχετε κάποια ιατρική πάθηση, ειδικά:

 • άσθμα ή ΧΑΠ, βήχας με βλέννα ή βήχας που προκαλείται από το κάπνισμα, εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα.
 • απόφραξη στο στομάχι ή στο έντερο σας,
 • ηπατική νόσο, κίρρωση, ιστορικό αλκοολισμού ή εάν πίνετε περισσότερα από 3 αλκοολούχα ποτά την ημέρα,
 • νεφρική νόσο;
 • μεγαλωμένος προστάτης, προβλήματα με την ούρηση,
 • γλαύκωμα; ή
 • εάν πάρετε κάλιο (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-Phos, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).
 • Δεν είναι γνωστό εάν αυτό το φάρμακο θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Μην χρησιμοποιείτε φάρμακα για τον βήχα και το κρυολόγημα χωρίς τη συμβουλή γιατρού εάν είστε έγκυος.

  Αυτό το φάρμακο μπορεί να περάσει στο μητρικό γάλα και να βλάψει ένα μωρό που θηλάζει. Τα αντιισταμινικά μπορεί επίσης να επιβραδύνουν την παραγωγή μητρικού γάλακτος. Μην χρησιμοποιείτε φάρμακα για τον βήχα και το κρυολόγημα χωρίς τη συμβουλή γιατρού εάν θηλάζετε ένα μωρό.

  Το τεχνητά γλυκαντικό υγρό φάρμακο μπορεί να περιέχει φαινυλαλανίνη. Ελέγξτε την ετικέτα του φαρμάκου εάν έχετε φαινυλκετονουρία (PKU).

  Να ρωτάτε πάντα έναν γιατρό πριν χορηγήσετε φάρμακο για τον βήχα ή το κρυολόγημα σε ένα παιδί. Μπορεί να προκληθεί θάνατος από την κακή χρήση φαρμάκων για τον βήχα και το κρυολόγημα σε πολύ μικρά παιδιά.

  Συσχετίστε τα ναρκωτικά

  Τρόπος χρήσης Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose

  Χρησιμοποιήστε ακριβώς όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Μην χρησιμοποιείτε για περισσότερο από το συνιστώμενο. Το φάρμακο για τον βήχα και το κρυολόγημα συνήθως λαμβάνεται μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματά σας.

  Μην πάρετε περισσότερο από αυτό το φάρμακο από το συνιστώμενο. Μια υπερδοσολογία ακεταμινοφαίνης μπορεί να βλάψει το συκώτι σας ή να προκαλέσει θάνατο.

  Μετρήστε το υγρό φάρμακο με τη δοσομετρική σύριγγα που παρέχεται ή με ένα ειδικό κουτάλι μέτρησης δόσης ή ένα φλιτζάνι φαρμάκου. Εάν δεν έχετε συσκευή μέτρησης δόσης, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας.

  Σταματήστε να παίρνετε το φάρμακο και καλέστε το γιατρό σας εάν εξακολουθείτε να έχετε πυρετό μετά από 3 ημέρες ή εξακολουθείτε να έχετε πόνο μετά από 10 ημέρες (ή 5 ημέρες εάν θεραπεύετε ένα παιδί). Καλέστε επίσης το γιατρό σας εάν τα συμπτώματά σας επιδεινωθούν ή εάν έχετε ερυθρότητα ή πρήξιμο.

  Εάν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση ή ιατρικές εξετάσεις, ενημερώστε τον χειρουργό ή τον γιατρό εκ των προτέρων εάν έχετε πάρει αυτό το φάρμακο εντός του τις τελευταίες ημέρες.

  Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και ζέστη. Μην αφήνετε το υγρό φάρμακο να παγώσει.

  Προειδοποιήσεις

  Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν έχετε πάρει έναν αναστολέα ΜΑΟ τις τελευταίες 14 ημέρες. Μπορεί να προκύψει επικίνδυνη αλληλεπίδραση φαρμάκων. Οι αναστολείς ΜΑΟ περιλαμβάνουν ισοκαρβοξαζίδη, λινεζολίδη, φαινελζίνη, ρασαγιλίνη, σελεγιλίνη και τρανυλκυπρομίνη.

  Μην πάρετε περισσότερο από αυτό το φάρμακο από όσο συνιστάται. Μια υπερδοσολογία ακεταμινοφαίνης μπορεί να βλάψει το συκώτι σας ή να προκαλέσει θάνατο. Καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε ναυτία, πόνο στο άνω μέρος του στομάχου, φαγούρα, απώλεια όρεξης, σκούρα ούρα, κόπρανα σε χρώμα πηλού ή ίκτερος (κιτρίνισμα του δέρματος ή των ματιών σας).

  Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ακεταμινοφαίνη μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δερματική αντίδραση. Σταματήστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο και καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε ερυθρότητα του δέρματος ή εξάνθημα που εξαπλώνεται και προκαλεί φουσκάλες και ξεφλούδισμα.

  Τι άλλα φάρμακα θα επηρεάσουν Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose

  Ρωτήστε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν χρησιμοποιείτε επίσης άλλα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, βιταμινών και φυτικών προϊόντων. Ορισμένα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ή επικίνδυνες επιπτώσεις όταν χρησιμοποιούνται μαζί. Δεν αναφέρονται όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.

  Η λήψη αυτού του φαρμάκου με άλλα φάρμακα που σας προκαλούν υπνηλία ή καθυστερούν την αναπνοή σας μπορεί να επιδεινώσει αυτές τις επιδράσεις. Ρωτήστε το γιατρό σας προτού πάρετε το Tylenol Childrens Plus Cough and Runny Nose με υπνωτικό χάπι, ναρκωτικό φάρμακο για τον πόνο, μυοχαλαρωτικό ή φάρμακο για άγχος, κατάθλιψη ή επιληπτικές κρίσεις.

  Αποποίηση ευθυνών

  Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από το Drugslib.com είναι ακριβείς, μέχρι -ημερομηνία και πλήρης, αλλά δεν παρέχεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Οι πληροφορίες φαρμάκων που περιέχονται εδώ μπορεί να είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Οι πληροφορίες του Drugslib.com έχουν συγκεντρωθεί για χρήση από επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες και επομένως το Drugslib.com δεν εγγυάται ότι οι χρήσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κατάλληλες, εκτός εάν ρητά αναφέρεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες φαρμάκων του Drugslib.com δεν υποστηρίζουν φάρμακα, δεν κάνουν διάγνωση ασθενών ή συνιστούν θεραπεία. Οι πληροφορίες για τα φάρμακα του Drugslib.com είναι ένας ενημερωτικός πόρος που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ασθενών τους ή/και να εξυπηρετούν τους καταναλωτές που βλέπουν αυτήν την υπηρεσία ως συμπλήρωμα και όχι ως υποκατάστατο της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης και της κρίσης της υγειονομικής περίθαλψης επαγγελματίες.

  Η απουσία προειδοποίησης για ένα δεδομένο φάρμακο ή συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι το φάρμακο ή ο συνδυασμός φαρμάκων είναι ασφαλής, αποτελεσματικός ή κατάλληλος για οποιονδήποτε δεδομένο ασθενή. Το Drugslib.com δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που παρέχεται με τη βοήθεια των πληροφοριών που παρέχει το Drugslib.com. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, συμβουλευτείτε το γιατρό, τη νοσοκόμα ή τον φαρμακοποιό σας.

  Δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά