Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Γενικό όνομα: Biotin (oral)
Κατηγορία φαρμάκων: Βιταμίνες

Χρήση του Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, γνωστό και ως βιταμίνη Β7, είναι μια μορφή βιταμίνης Β που βρίσκεται στα τρόφιμα. Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy βοηθά το σώμα να διασπάσει τα λίπη, τους υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες σε ενέργεια.

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy είναι πιθανότατα αποτελεσματικό στην εναλλακτική ιατρική ως βοήθημα για τη θεραπεία ή την πρόληψη χαμηλών επιπέδων Vitafusion Biotin Extra. Strength Gummy. Τα χαμηλά επίπεδα του Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy μπορεί να προκληθούν από υποσιτισμό, γρήγορη απώλεια βάρους, μακροχρόνια σίτιση με σωλήνα και άλλες ιατρικές παθήσεις.

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) και σμηγματόρροια (στα βρέφη). Ωστόσο, η έρευνα έδειξε ότι το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία αυτών των καταστάσεων.

Άλλες χρήσεις που δεν έχουν αποδειχθεί με έρευνα περιλαμβάνουν τη θεραπεία εύθραυστων νυχιών, τριχόπτωσης, διαβήτη, νευρικού πόνου, κατάθλιψης και άλλες καταστάσεις.

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες βιταμίνες σε ενήλικες και παιδιά ως συμπλήρωμα διατροφής.

Δεν είναι σίγουρο εάν το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy. είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης. Η φαρμακευτική χρήση αυτού του προϊόντος δεν έχει εγκριθεί από τον FDA. Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται αντί των φαρμάκων που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας.

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy πωλείται συχνά ως φυτικό συμπλήρωμα. Δεν υπάρχουν ρυθμιζόμενα πρότυπα παραγωγής για πολλές φυτικές ενώσεις και ορισμένα συμπληρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν βρεθεί ότι είναι μολυσμένα με τοξικά μέταλλα ή άλλα φάρμακα. Τα φυτικά/συμπληρώματα υγείας θα πρέπει να αγοράζονται από αξιόπιστη πηγή για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό προϊόντος.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy παρενέργειες

Λάβετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε σημάδια αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση, δυσκολία στην αναπνοή, πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού σας.

Συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες. μπορεί να περιλαμβάνει διάρροια ή αναπνευστικά προβλήματα.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα παρενεργειών και μπορεί να εμφανιστούν και άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στον FDA στο 1-800-FDA-1088.

Πριν τη λήψη Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν εάν είστε αλλεργικοί στο Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, μιλήστε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Οι ανάγκες σας σε δόση μπορεί να είναι διαφορετικές εάν:

 • έχουν ανεπάρκεια του ενζύμου που ονομάζεται Vitafusion Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy Extra Strength Gummyidase;
 • καπνός; ή
 • νεφρική νόσο (ή εάν υποβάλλεστε σε αιμοκάθαρση).
 • Ρωτήστε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

  Μην δίνετε φυτικά/συμπληρώματα υγείας σε ένα παιδί χωρίς ιατρική συμβουλή.

  Συσχετίστε τα ναρκωτικά

  Προειδοποιήσεις

  Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα και στη συσκευασία του προϊόντος. Ενημερώστε καθέναν από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για όλες τις ιατρικές παθήσεις, τις αλλεργίες και όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε.

  Τι άλλα φάρμακα θα επηρεάσουν Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

  Η λήψη ορισμένων φαρμάκων μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy στο αίμα, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει τις ανάγκες σας σε δόση Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy. Ρωτήστε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό πριν χρησιμοποιήσετε το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy με άλλα φάρμακα, ειδικά:

 • καρβαμαζεπίνη;
 • φαινοβαρβιτάλη;
 • φαινυτοΐνη; ή
 • primidone.
 • Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης. Άλλα φάρμακα μπορεί να επηρεάσουν το Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, βιταμινών και φυτικών προϊόντων. Δεν αναφέρονται εδώ όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.

  Αποποίηση ευθυνών

  Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από το Drugslib.com είναι ακριβείς, μέχρι -ημερομηνία και πλήρης, αλλά δεν παρέχεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Οι πληροφορίες φαρμάκων που περιέχονται εδώ μπορεί να είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Οι πληροφορίες του Drugslib.com έχουν συγκεντρωθεί για χρήση από επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες και επομένως το Drugslib.com δεν εγγυάται ότι οι χρήσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κατάλληλες, εκτός εάν ρητά αναφέρεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες φαρμάκων του Drugslib.com δεν υποστηρίζουν φάρμακα, δεν κάνουν διάγνωση ασθενών ή συνιστούν θεραπεία. Οι πληροφορίες για τα φάρμακα του Drugslib.com είναι ένας ενημερωτικός πόρος που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ασθενών τους ή/και να εξυπηρετούν τους καταναλωτές που βλέπουν αυτήν την υπηρεσία ως συμπλήρωμα και όχι ως υποκατάστατο της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης και της κρίσης της υγειονομικής περίθαλψης επαγγελματίες.

  Η απουσία προειδοποίησης για ένα δεδομένο φάρμακο ή συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι το φάρμακο ή ο συνδυασμός φαρμάκων είναι ασφαλής, αποτελεσματικός ή κατάλληλος για οποιονδήποτε δεδομένο ασθενή. Το Drugslib.com δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που παρέχεται με τη βοήθεια των πληροφοριών που παρέχει το Drugslib.com. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, συμβουλευτείτε το γιατρό, τη νοσοκόμα ή τον φαρμακοποιό σας.

  Δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά