Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Általános név: Biotin (oral)
Kábítószer osztály: Vitaminok

Használata Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy, más néven B7-vitamin, a B-vitamin egyik formája, amely az élelmiszerekben található. A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy segít a szervezetben a zsírokat, szénhidrátokat és fehérjéket energiává bontani.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy valószínűleg hatékony az alternatív gyógyászatban a Vitafusion Biotin Extra alacsony szintjének kezelésében vagy megelőzésében. Strength Gummy. A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy alacsony szintjét az alultápláltság, a gyors fogyás, a hosszú távú szondás táplálás és más egészségügyi állapotok okozhatják.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummyt a következő tünetek kezelésére is használták: sclerosis multiplex (MS) és seborrhea (csecsemőknél). A kutatások azonban kimutatták, hogy a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy nem biztos, hogy hatékony ezeknek a betegségeknek a kezelésében.

A kutatások által nem bizonyított egyéb felhasználások közé tartozik a törékeny körmök, hajhullás, cukorbetegség, idegfájdalmak, depresszió és egyéb állapotok.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy más vitaminokkal kombinálva is használható felnőtteknél és gyermekeknél étrend-kiegészítőként.

Nem biztos, hogy a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy hatásos bármilyen egészségügyi állapot kezelésében. A termék gyógyászati ​​felhasználását az FDA nem hagyta jóvá. A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummyt nem szabad az orvosa által felírt gyógyszer helyett használni.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummyt gyakran gyógynövény-kiegészítőként árusítják. Számos növényi vegyületre nincsenek szabályozott gyártási szabványok, és egyes forgalomba hozott kiegészítőkről kiderült, hogy mérgező fémekkel vagy más gyógyszerekkel szennyezettek. A szennyeződés kockázatának minimalizálása érdekében a gyógynövény-/egészségügyi kiegészítőket megbízható forrásból kell vásárolni.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy olyan célokra is használható, amelyek nem szerepelnek ebben a termékismertetőben.

Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy mellékhatások

Kérjen sürgősségi orvosi segítséget, ha allergiás reakcióra utaló jeleket észlel: csalánkiütés, nehéz légzés, az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata.

Gyakori mellékhatások hasmenést vagy légzési problémákat is tartalmazhat.

Ez nem a mellékhatások teljes listája, és előfordulhatnak más mellékhatások is. Hívja orvosát orvosi tanácsért a mellékhatásokkal kapcsolatban. A mellékhatásokat bejelentheti az FDA-nak: 1-800-FDA-1088.

Szedés előtt Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

Ne használja ezt a terméket, ha allergiás a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy-re.

A Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy használata előtt beszéljen egészségügyi szolgáltatójával. Az adagolási igénye eltérő lehet, ha:

 • hiányban szenved a Vitafusion Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy Extra Strength Gummyidase nevű enzimben;
 • füst; vagy
 • vesebetegség (vagy ha dialízis alatt áll).
 • Ha terhes vagy szoptat, kérdezze meg orvosát a termék használata előtt.

  Orvosi tanács nélkül ne adjon gyógynövény-/egészségügyi kiegészítőt a gyermeknek.

  Kapcsoljon gyógyszereket

  Figyelmeztetések

  Kövesse a termék címkéjén és a csomagoláson található utasításokat. Tájékoztassa minden egészségügyi szolgáltatóját minden egészségügyi állapotáról, allergiájáról és az összes használt gyógyszeréről.

  Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy

  Bizonyos gyógyszerek szedése csökkentheti a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy vérszintjét, ami befolyásolhatja az Ön Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy adagját. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mielőtt a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummyt más gyógyszerekkel együtt alkalmazná, különösen:

 • karbamazepin;
 • fenobarbitál;
 • fenitoin; vagy
 • primidon.
 • Ez a lista nem teljes. Más gyógyszerek hatással lehetnek a Vitafusion Biotin Extra Strength Gummy-ra, beleértve a vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövénykészítményeket. Nem minden lehetséges gyógyszerkölcsönhatás szerepel itt.

  Felelősség kizárása

  Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a Drugslib.com által közölt információk pontosak és naprakészek legyenek - dátum, és teljes, de erre nem vállalunk garanciát. Az itt található gyógyszerinformációk időérzékenyek lehetnek. A Drugslib.com információit egészségügyi szakemberek és fogyasztók számára állítottuk össze az Egyesült Államokban, ezért a Drugslib.com nem garantálja, hogy az Egyesült Államokon kívüli felhasználás megfelelő, kivéve, ha kifejezetten másként jelezzük. A Drugslib.com gyógyszerinformációi nem támogatják a gyógyszereket, nem diagnosztizálnak betegeket, és nem ajánlanak terápiát. A Drugslib.com gyógyszerinformációi egy információs forrás, amelynek célja, hogy segítse az engedéllyel rendelkező egészségügyi szakembereket betegeik ellátásában és/vagy olyan fogyasztók kiszolgálására, akik ezt a szolgáltatást az egészségügyi szakértelem, készség, tudás és megítélés kiegészítéseként, nem pedig helyettesítőjeként tekintik. gyakorló szakemberek.

  Az adott gyógyszerre vagy gyógyszerkombinációra vonatkozó figyelmeztetés hiánya semmiképpen sem értelmezhető úgy, hogy a gyógyszer vagy gyógyszerkombináció biztonságos, hatékony vagy megfelelő az adott beteg számára. A Drugslib.com nem vállal felelősséget a Drugslib.com által biztosított információk segítségével nyújtott egészségügyi ellátás egyetlen aspektusáért sem. Az itt található információk nem terjednek ki minden lehetséges felhasználásra, útmutatásra, óvintézkedésre, figyelmeztetésre, gyógyszerkölcsönhatásra, allergiás reakcióra vagy káros hatásra. Ha kérdése van az Ön által szedett gyógyszerekkel kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát, ápolónőjét vagy gyógyszerészét.

  Népszerű kulcsszavak