Tylenol Children's Plus Cold

Nume generic: Acetaminophen, Chlorpheniramine, And Phenylephrine
Clasa de medicamente: Combinații respiratorii superioare

Utilizarea Tylenol Children's Plus Cold

Acetaminofenul este un calmant al durerii și reduce febra.

Clorfeniramina este un antihistaminic care reduce efectele histaminei chimice naturale în organism. Histamina poate produce simptome de strănut, mâncărime, ochi lăcrimați și nas care curge.

Fenilefrina este un decongestionant care micșorează vasele de sânge din căile nazale. Vasele de sânge dilatate pot provoca congestie nazală (nas înfundat).

Tylenol Children's Plus Cold este un medicament combinat utilizat pentru a trata durerile de cap, febra, durerile de corp, curgerea sau înfundarea nasului, strănutul, mâncărimea, lacrimarea ochilor și congestia sinusurilor cauzată de alergii, răceală comună sau gripă.

Tylenol Children's Plus Cold poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Tylenol Children's Plus Cold efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie; respiratie dificila; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție cutanată severă care poate fi fatală. Acest lucru poate apărea chiar dacă ați luat acetaminofen în trecut și nu a avut nicio reacție. Începeți să mai luați Tylenol Children's Plus Cold și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și exfoliere. Dacă aveți acest tip de reacție, nu trebuie să mai luați niciodată niciun medicament. care conține acetaminofen.

Acest medicament poate provoca reacții adverse grave. Opriți utilizarea acestui medicament și sunați imediat medicului dumneavoastră dacă aveți:

 • dureri în piept, puls rapid, ritm cardiac rapid sau neuniform;

 • confuzie, halucinații, nervozitate severă;
 • tremor, convulsii (convulsii);
 • ușoară vânătăi sau sângerări, slăbiciune neobișnuită;
 • urinat puțin sau deloc;
 • greață, durere în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei, icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor); sau
 • tensiune arterială periculos de mare (durere de cap severă, vedere încețoșată, zgomot în urechi, anxietate, durere în piept, dificultăți de respirație, bătăi neuniforme ale inimii, convulsii).
 • Efectele secundare precum uscăciunea gurii, constipația și confuzia pot fi mai probabile la adulții în vârstă.

  Efectele secundare frecvente ale Tylenol Children's Plus Cold pot include :

 • amețeli, somnolență;
 • cefalee ușoară, vedere încețoșată;
 • uscarea gurii, nasului sau gâtului;
 • constipație;
 • senzație de nervozitate; sau
 • probleme de somn (insomnie);
 • Aceasta nu este o listă completă a efectelor secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Tylenol Children's Plus Cold

  Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă sunteți alergic la acetaminofen, clorfeniramină sau fenilefrină.

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ izocarboxazida, linezolid, fenelzină, rasagilina, selegilina și tranilcipromină.

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului dacă este sigur să luați acest medicament dacă aveți alte afecțiuni medicale, în special:

 • astm sau BPOC, tuse cu mucus sau tuse cauzată de fumat, emfizem sau bronșită cronică;
 • un blocaj în stomac sau intestine;
 • boală hepatică, alcoolism sau dacă bei mai mult de 3 băuturi alcoolice pe zi;
 • boală de rinichi;
 • tensiune arterială ridicată, boli de inimă, boală coronariană sau atac de cord recent;
 • prostată mărită sau probleme de urinare;
 • glaucom;
 • diabet;
 • tiroidă hiperactivă;
 • feocromocitom (o tumoare a glandei suprarenale); sau
 • dacă luați potasiu (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-Phos, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).
 • Nu se știe dacă Tylenol Children's Plus Cold va dăuna copilului nenăscut. Nu utilizați acest medicament fără sfatul medicului dumneavoastră dacă sunteți gravidă.

  Acest medicament poate trece în laptele matern și poate dăuna copilului care alăptează. De asemenea, antihistaminicele și decongestionantele pot încetini producția de lapte matern. Nu utilizați acest medicament fără sfatul medicului dumneavoastră dacă alăptați un copil.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Tylenol Children's Plus Cold

  Utilizați exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Nu utilizați în cantități mai mari sau mai mici sau mai mult decât este recomandat. Acest medicament este administrat de obicei doar pentru o perioadă scurtă de timp, până când simptomele dumneavoastră dispar.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate provoca moartea.

  Măsurați medicamentul lichid cu o lingură specială pentru măsurarea dozei sau cu o cană cu medicamente, nu cu o lingură obișnuită. Dacă nu aveți un dispozitiv de măsurare a dozei, adresați-vă farmacistului pentru unul.

  Purați comprimatele efervescente într-un pahar cu apă (cel puțin 4 uncii sau jumătate de cană). Amestecați acest amestec și beți totul imediat.

  Nu administrați acest medicament unui copil mai mic de 4 ani. Întotdeauna întrebați un medic înainte de a administra un medicament pentru tuse sau pentru răceală unui copil. Moartea poate apărea din cauza utilizării incorecte a medicamentelor pentru tuse și răceală la copiii foarte mici.

  Nu luați mai mult de 7 zile la rând. Încetați să luați medicamentul și sunați-vă medicul dacă mai aveți febră după 3 zile de utilizare, mai aveți dureri după 7 zile (sau 5 zile dacă tratați un copil) , dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau dacă aveți o erupție cutanată, dureri de cap în curs de desfășurare sau orice roșeață sau umflare.

  Dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală sau de analize medicale, spuneți din timp chirurgului sau medicului dacă aveți luat acest medicament în ultimele zile.

  A se păstra la temperatura camerei, ferit de umiditate și căldură. Nu lăsați medicamentele lichide să înghețe.

  Avertizări

  Nu utilizați acest medicament dacă ați utilizat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile, cum ar fi izocarboxazid, linezolid, injecție cu albastru de metilen, fenelzină, rasagilină, selegilină sau tranilcipromină.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate cauza moartea. Sunați imediat medicul dacă aveți greață, dureri în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei sau icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor).

  În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție severă a pielii. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare.

  Ce alte medicamente vor afecta Tylenol Children's Plus Cold

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a utiliza Tylenol Children's Plus Cold dacă utilizați și alte medicamente, inclusiv medicamente pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitamine și produse pe bază de plante. Unele medicamente pot provoca efecte nedorite sau periculoase atunci când sunt utilizate împreună. Nu toate interacțiunile posibile sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

  Luarea acestui medicament împreună cu alte medicamente care vă fac somnoros sau încetiniți respirația poate agrava aceste efecte. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Tylenol Children's Plus Cold cu un somnifer, un medicament narcotic pentru durere, un relaxant muscular sau un medicament pentru anxietate, depresie sau convulsii.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare