Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength

Nume generic: Acetaminophen, Chlorpheniramine, Dextromethorphan, And Pseudoephedrine
Clasa de medicamente: Combinații respiratorii superioare

Utilizarea Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength

Acetaminofenul este un calmant al durerii și reduce febra. Clorfeniramina este un antihistaminic. Dextrometorfanul este un inhibitor al tusei. Pseudoefedrina este un decongestionant.

Tylenol Cold + Grip Multi-Action Day/Night Extra Strength este un medicament combinat utilizat pentru a trata durerile de cap, febra, durerile de corp, tusea, durerea în gât, nasul care curge sau înfundat, strănutul, sau presiunea sinusurilor cauzate de gripă sau răceală obișnuită.

Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie; respirație dificilă; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție cutanată severă care poate fi fatală. Acest lucru poate apărea chiar dacă ați luat acetaminofen în trecut și nu a avut nicio reacție. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare. Dacă aveți acest tip de reacție, nu trebuie să mai luați niciodată niciun medicament care conține acetaminofen.

Acest medicament poate provoca reacții adverse grave. Opriți utilizarea acestui medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți:

 • orice simptome noi sau care se agravează;
 • somnolență severă;
 • febră mai lungă de 3 zile;
 • roșeață, umflare sau erupție cutanată;
 • durere de cap continuă; sau
 • durere, tuse sau congestie sinusală care durează mai mult de 7 zile;
 • Unele reacții adverse pot fi mai probabile la adulții în vârstă.

  Efectele secundare frecvente ale Tylenol Cold + Grip Multi-Action Zi/Noapte Extra Strength pot include:

 • amețeli, somnolență;
 • uscarea gurii, nasului sau gâtului;
 • vedere încețoșată;

 • constipație;
 • senzație de agitație sau emoție (mai ales la copii); sau
 • probleme de somn (insomnie).
 • Aceasta nu este o listă completă a efectelor secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ izocarboxazida, linezolid, fenelzină, rasagilina, selegilina și tranilcipromină.

  Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă sunteți alergic la acetaminofen, clorfeniramină, dextrometorfan sau pseudoefedrină.

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului dacă acest medicament este sigur de utilizat dacă aveți:

 • boală hepatică, ciroză, alcoolism sau mai mult de 3 băuturi alcoolice pe zi;
 • probleme cardiace, hipertensiune arterială;
 • diabet;
 • glaucom;
 • o prostată mărită sau probleme cu urinarea;
 • o tulburare tiroidiană; sau
 • tuse cu mucus sau tuse cauzată de fumat, astm sau emfizem.
 • Adresați-vă medicului înainte de a utiliza acest medicament dacă sunteți gravidă sau alăptați.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength

  Utilizați exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate provoca moartea. Medicamentul pentru răceală sau pentru tuse este pentru utilizare pe termen scurt până când simptomele dvs. se clarifică.

  Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta medicamentului despre administrarea unui medicament pentru tuse sau răceală unui copil. Nu utilizați medicamentul doar pentru a face somnoros copilului. Moartea poate apărea din cauza utilizării incorecte a medicamentelor pentru tuse sau răceală la copiii foarte mici.

  Trebuie să mestecați comprimatul masticabil înainte de a înghiți-l.

  Măsurați cu atenție medicamentul lichid. Utilizați seringa dozatoare furnizată sau utilizați un dispozitiv de măsurare a dozei de medicamente (nu o lingură de bucătărie).

  Dizolvați un pachet de pulbere în cel puțin 4 uncii de apă. Amestecați acest amestec și beți-l imediat

  Apelați medicul dumneavoastră dacă aveți dureri în gât mai mult de 2 zile, mai ales dacă aveți și febră, dureri de cap, erupții cutanate, greață sau vărsături.

  Dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală sau de analize medicale, spuneți chirurgului sau medicului dacă ați luat acest medicament în ultimele zile.

  A se păstra la temperatura camerei departe de umiditate și căldură. Nu lăsați medicamentele lichide să înghețe.

  Avertizări

  Nu utilizați acest medicament dacă ați utilizat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile, cum ar fi izocarboxazid, linezolid, injecție cu albastru de metilen, fenelzină, rasagilină, selegilină sau tranilcipromină.

  O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate provoca moartea. Sunați imediat medicul dacă aveți dureri de stomac (partea dreaptă sus), pierderea poftei de mâncare, oboseală, mâncărime, urină închisă la culoare, scaune de culoare argilă. , sau îngălbenirea pielii sau a ochilor.

  Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare.

  Nu utilizați acest medicament numai pentru a face somnoros copilului.

  Ce alte medicamente vor afecta Tylenol Cold + Flu Multi-Action Day/Night Extra Strength

  Evitați să utilizați acest medicament împreună cu alte medicamente care provoacă somnolență sau încetinirea respirației (cum ar fi un medicament opioid, un relaxant muscular sau un medicament pentru anxietate sau convulsii). Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a utiliza orice alt medicament, inclusiv medicamente pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitamine și produse pe bază de plante. Nu toate interacțiunile medicamentoase posibile sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare