Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst

Nume generic: Acetaminophen, Dextromethorphan, And Doxylamine
Clasa de medicamente: Combinații respiratorii superioare

Utilizarea Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst

Acetaminofenul este un calmant al durerii și reduce febra.

Dextrometorfanul este un inhibitor al tusei. Afectează reflexul de tuse din creier care declanșează tusea.

Doxylamina este un antihistaminic care reduce efectele histaminei chimice naturale din organism. Histamina poate produce simptome de strănut, mâncărime, ochi lăcrimați și nas care curge.

Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst este un medicament combinat utilizat pentru a trata durerile de cap, febra, durerile de corp, tusea, curgerea nasului, strănutul. , și durerea în gât cauzată de alergii, răceală comună sau gripă.

Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst nu va trata tusea cauzată de fumat, astm sau emfizem.

Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie; respirație dificilă; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție cutanată severă care poate fi fatală. Acest lucru poate apărea chiar dacă ați luat acetaminofen în trecut și nu a avut nicio reacție. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare. Dacă aveți acest tip de reacție, nu trebuie să mai luați niciodată niciun medicament care conține acetaminofen.

Medicamentul poate provoca reacții adverse grave. Opriți utilizarea medicamentului și sunați imediat medicului dumneavoastră dacă aveți:

 • dureri de cap severe, convulsii (convulsii);
 • bătăi rapide, puternice sau neuniforme ale inimii;
 • confuzie, halucinații, amețeli sau somnolență severă, respirație lentă sau superficială;
 • tremor, mișcări musculare agitate;
 • urinat puțin sau deloc;
 • simptome de gripă, vânătăi ușoare, sângerare neobișnuită , piele palidă, slăbiciune, senzație de amețeală; sau
 • greață, durere în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei, icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor).
 • Efectele secundare frecvente ale Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst pot include:

 • dureri de cap, somn probleme (insomnie);
 • supărări la stomac, diaree sau constipație;
 • ochi uscați, vedere încețoșată, gură sau nas uscat ;
 • ușoare amețeli sau somnolență, dificultăți de concentrare;
 • senzație de agitație sau emoție (mai ales la copii); sau
 • erupție cutanată ușoară.
 • Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst

  Adresați-vă unui medic înainte de a lua un medicament care conține acetaminofen dacă ați avut vreodată boală hepatică sau dacă beți mai mult de 3 băuturi alcoolice pe zi.

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ furazolidona, izocarboxazid, linezolid, fenelzină, rasagilina, selegilina și tranilcipromină.

  Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă sunteți alergic la acetaminofen (Tylenol), doxilamină sau dextrometorfan.

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a lua acest medicament dacă aveți orice afecțiune medicală, în special:

 • astm sau BPOC, tuse cu mucus sau tuse cauzată de fumat, emfizem sau bronșită cronică;
 • un blocaj în stomac sau intestine;
 • boală hepatică, alcoolism sau dacă bei mai mult de 3 băuturi alcoolice pe zi;
 • boală de rinichi;
 • o prostată mărită, probleme cu urinarea;
 • glaucom; sau
 • dacă luați potasiu (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-Phos, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).
 • Nu se știe dacă acest medicament va dăuna copilului nenăscut. Nu utilizați medicamente pentru tuse și răceală fără sfatul medicului dacă sunteți însărcinată.

  Acest medicament poate trece în laptele matern și poate dăuna copilului care alăptează. De asemenea, antihistaminicele pot încetini producția de lapte matern. Nu utilizați medicamente pentru tuse și răceală fără sfatul medicului dacă alăptați un copil.

  Medicamentul lichid îndulcit artificial poate conține fenilalanină. Verificați eticheta medicamentului dacă aveți fenilcetonurie (PKU).

  Întotdeauna întrebați un medic înainte de a administra un medicament pentru tuse sau răceală unui copil. Moartea poate apărea din cauza utilizării incorecte a medicamentelor pentru tuse și răceală la copiii foarte mici.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst

  Utilizați exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Nu utilizați mai mult decât este recomandat. Medicamentul pentru tuse și răceală se ia de obicei doar pentru o perioadă scurtă de timp, până când simptomele dumneavoastră dispar.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate provoca moartea.

  Măsurați medicamentul lichid cu o lingură specială pentru măsurarea dozei sau o cană cu medicamente. Dacă nu aveți un dispozitiv de măsurare a dozei, adresați-vă farmacistului pentru unul.

  Începeți să luați medicamentul și sunați-vă medicul dacă mai aveți dureri în gât după 2 zile sau dacă aveți febră, dureri de cap, erupții cutanate, greață sau vărsături.

  Dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală sau de analize medicale, spuneți dinainte chirurgului sau medicului dacă ați luat Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst în ultimele zile.

  A se pastra la temperatura camerei ferit de umiditate si caldura. Nu lăsați medicamentele lichide să înghețe.

  Avertizări

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ isocarboxazid, linezolid, fenelzină, rasagilina, selegilină și tranilcipromină.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate cauza moartea. Sunați imediat medicul dacă aveți greață, dureri în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei sau icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor).

  În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție severă a pielii. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare.

  Ce alte medicamente vor afecta Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a utiliza Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst dacă utilizați și alte medicamente, inclusiv medicamente pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitamine și produse pe bază de plante. Unele medicamente pot provoca efecte nedorite sau periculoase atunci când sunt utilizate împreună. Nu toate interacțiunile posibile sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

  Luarea acestui medicament împreună cu alte medicamente care vă fac somnoros sau încetiniți respirația poate agrava aceste efecte. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Tylenol Cold and Cough Nighttime Cool Burst cu un somnifer, un medicament narcotic pentru durere, un relaxant muscular sau un medicament pentru anxietate, depresie sau convulsii.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare