Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night

Nume generic: Acetaminophen, Dextromethorphan, Doxylamine, And Phenylephrine
Clasa de medicamente: Combinații respiratorii superioare

Utilizarea Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night

Acetaminofenul este un calmant al durerii și reduce febra.

Dextrometorfanul este un inhibitor al tusei. Afectează reflexul de tuse din creier care declanșează tusea.

Doxylamina este un antihistaminic care reduce efectele histaminei chimice naturale în organism. Histamina poate produce simptome de strănut, mâncărime, ochi lăcrimați și nas care curge.

Fenilefrina este un decongestionant care micșorează vasele de sânge din căile nazale. Vasele de sânge dilatate pot provoca congestie nazală (nas înfundat).

Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night este un medicament combinat utilizat pentru a trata durerile de cap, febra, durerile de corp, tusea, curgerea nasului, strănutul, mâncărimea și lăcrimarea ochilor cauzată de alergii, răceală comună sau gripă.

Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night nu va trata tusea cauzată de fumat, astm sau emfizem.

Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night poate fi utilizat și în scopuri care nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night efecte secundare

Solicitați ajutor medical de urgență dacă aveți semne ale unei reacții alergice: urticarie; respirație dificilă; umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție cutanată severă care poate fi fatală. Acest lucru poate apărea chiar dacă ați luat acetaminofen în trecut și nu a avut nicio reacție. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare. Dacă aveți acest tip de reacție, nu trebuie să mai luați niciodată niciun medicament care conține acetaminofen.

Acest medicament poate provoca reacții adverse grave. Opriți utilizarea acestui medicament și sunați imediat medicului dumneavoastră dacă aveți:

 • bătăi puternice ale inimii sau fluturații în piept;
 • un sentiment de amețeală, de parcă ai putea leșina;
 • anxietate, halucinații, senzație de frică;
 • urina puțin sau deloc;
 • piele palidă, slăbiciune neobișnuită;
 • greață, durere în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei, icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor); sau
 • tensiune arterială periculos de mare (durere de cap severă, vedere încețoșată, bâzâit în urechi, durere în piept, dificultăți de respirație, bătăi neuniforme ale inimii, convulsii).

  Efectele secundare frecvente ale Tylenol Cold Plus Grip Plus Cough Night pot include:

 • somnolență;
 • constipație, diaree, stomac deranjat, vărsături; sau
 • te simți neliniștit sau entuziasmat.
 • Aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și pot apărea altele. Apelați la medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. Puteți raporta reacțiile adverse la FDA la 1-800-FDA-1088.

  Înainte de a lua Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night

  Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă sunteți alergic la acetaminofen, dextrometorfan, doxilamină sau fenilefrină.

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ izocarboxazid, linezolid, injecție cu albastru de metilen, fenelzină, rasagilină, selegilină și tranilcipromină.

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului dacă este sigur să luați acest medicament dacă aveți alte afecțiuni medicale, în special:

 • boală hepatică, ciroză, antecedente de alcoolism sau dacă beți mai mult de 3 băuturi alcoolice pe zi;
 • boală cardiacă, boală coronariană;
 • blocarea tractului digestiv (stomac sau intestine);
 • obstrucția vezicii urinare sau alte probleme de urinare;
 • glaucom;
 • feocromocitom (tumoare a glandei suprarenale);
 • tiroidă hiperactivă; sau
 • dacă luați potasiu (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-Phos, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).
 • Nu se știe dacă acest medicament va dăuna copilului nenăscut. Nu utilizați acest medicament fără sfatul medicului dacă sunteți gravidă.

  Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night poate trece în laptele matern și poate dăuna copilului care alăptează. De asemenea, antihistaminicele și decongestionantele pot încetini producția de lapte matern. Nu utilizați acest medicament fără sfatul medicului dacă alăptați un copil.

  Relaționați drogurile

  Cum se utilizează Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night

  Utilizați exact conform instrucțiunilor de pe etichetă sau așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Nu utilizați în cantități mai mari sau mai mici sau mai mult decât este recomandat. Acest medicament este administrat de obicei doar pentru o perioadă scurtă de timp, până când simptomele dumneavoastră dispar.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate provoca moartea.

  Nu administrați acest medicament unui copil mai mic de 4 ani. Întotdeauna întrebați un medic înainte de a administra un medicament pentru tuse sau pentru răceală unui copil. Moartea poate apărea din cauza utilizării incorecte a medicamentelor pentru tuse și răceală la copiii foarte mici.

  Nu zdrobiți, mestecați sau spargeți o tabletă cu eliberare prelungită. Înghiți-l întreg. Spargerea pilulei poate face ca o cantitate prea mare de medicament să fie eliberată la un moment dat.

  Măsurați medicamentul lichid cu seringa dozatoare furnizată sau cu o lingură specială de măsurare a dozei sau o cană cu medicamente. Dacă nu aveți un dispozitiv de măsurare a dozei, adresați-vă farmacistului pentru unul.

  Purați comprimatele efervescente într-un pahar cu apă (cel puțin 4 uncii sau jumătate de cană). Amestecați acest amestec și beți-l imediat.

  Nu luați mai mult de 7 zile la rând. Încetați să luați medicamentul și sunați-vă medicul dacă mai aveți un febră după 3 zile de utilizare, mai aveți dureri după 7 zile (sau 5 zile dacă tratați un copil), dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau dacă aveți o erupție cutanată, dureri de cap în curs de desfășurare sau orice roșeață sau umflare.

  Dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală sau de analize medicale, spuneți dinainte chirurgului sau medicului dacă ați luat acest medicament în ultimele câteva zile.

  A se păstra la temperatura camerei departe de umiditate și căldură. Nu lăsați medicamentele lichide să înghețe.

  Avertizări

  Nu utilizați acest medicament dacă ați luat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Poate apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ isocarboxazid, linezolid, injecție cu albastru de metilen, fenelzină, rasagilină, selegilină și tranilcipromină.

  Nu luați mai mult din acest medicament decât este recomandat. O supradoză de acetaminofen vă poate afecta ficatul sau poate cauza moartea. Sunați imediat medicul dacă aveți greață, dureri în partea superioară a stomacului, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoarea argilei sau icter (îngălbenirea pielii sau a ochilor).

  În cazuri rare, acetaminofenul poate provoca o reacție severă a pielii. Începeți să luați acest medicament și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți înroșire a pielii sau o erupție cutanată care se răspândește și provoacă vezicule și descuamare.

  Ce alte medicamente vor afecta Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night

  Adresați-vă unui medic sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament dacă utilizați și alte medicamente, inclusiv medicamente pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitamine și produse pe bază de plante. Unele medicamente pot provoca efecte nedorite sau periculoase atunci când sunt utilizate împreună. Nu toate interacțiunile posibile sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

  Luarea acestui medicament împreună cu alte medicamente care vă fac somnoros sau încetiniți respirația poate agrava aceste efecte. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Tylenol Cold Plus Flu Plus Cough Night cu un somnifer, un medicament narcotic pentru durere, un relaxant muscular sau un medicament pentru anxietate, depresie sau convulsii.

  Declinare de responsabilitate

  S-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate de Drugslib.com sunt exacte, actualizate -data și completă, dar nu se face nicio garanție în acest sens. Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi sensibile la timp. Informațiile Drugslib.com au fost compilate pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății și consumatorii din Statele Unite și, prin urmare, Drugslib.com nu garantează că utilizările în afara Statelor Unite sunt adecvate, cu excepția cazului în care se indică altfel. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com nu susțin medicamente, nu diagnostichează pacienții și nu recomandă terapie. Informațiile despre medicamente de la Drugslib.com sunt o resursă informațională concepută pentru a ajuta practicienii autorizați din domeniul sănătății în îngrijirea pacienților lor și/sau pentru a servi consumatorilor care văd acest serviciu ca un supliment și nu un substitut pentru expertiza, abilitățile, cunoștințele și raționamentul asistenței medicale. practicieni.

  Lipsa unui avertisment pentru un anumit medicament sau combinație de medicamente nu trebuie în niciun fel interpretată ca indicând faptul că medicamentul sau combinația de medicamente este sigură, eficientă sau adecvată pentru un anumit pacient. Drugslib.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun aspect al asistenței medicale administrat cu ajutorul informațiilor furnizate de Drugslib.com. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Dacă aveți întrebări despre medicamentele pe care le luați, consultați medicul, asistenta sau farmacistul.

  Cuvinte cheie populare